Annonce
112

Havnefest i Juelsminde: Politiet sigter to mænd fra Horsens

Politiet har hele ugen været til stede til Juelsminde Havnefest - både i uniform og i civil. Politibilen var lørdag aften noget af det første, man mødte, når man ankom til havneområdet. Foto: Nicolai Skovgård
Lørdagen til Juelsminde Havnefest var set med politiets øjne roligere end fredagen. En 16-årig blev dog sigtet for at råbe ukvemsord efter ordensmagten, mens to mænd fra Horsens også blev sigtet for at optræde voldeligt over for sikkerhedspersonalet på stedet.
Annonce

Juelsminde: Mens Sydøstjyllands Politi fredag måtte skride ind med sigtelser i fire slagsmål til Juelsminde Havnefest, så var lørdagen en noget mere rolig affære.

To mænd fra Horsens - en på 21 år og en på 19 år - måtte dog slutte festlighederne med bøder og en sigtelse for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

- De to personer optræder voldeligt over for sikkerhedspersonalet derude, og det gør, at politiet må skride ind, siger vagtchef Torben Møller.

Episoden skete klokken 01.00 natten til søndag, hvor der stadig var fuld gang i havnefesten.

Annonce

Råbte ukvemsord

Klokken 02.30 er festpladsen til gengæld lukket ned, og de fleste er på vej hjem. En 16-årig dreng fra Brædstrup synes tilsyneladende, at ordensmagten skal have et par ord med i den forbindelse.

- Han råber gentagende gange ukvemsord efter uniformeret politi, og det er at forstyrre den offentlige orden, så vi sigter den 16-årige, fortæller vagtchefen.

Ukvemsordene ender med at koste en bøde til den 16-årige.

Havnefesten slutter søndag sidst på eftermiddagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Heftig debat om skattestigning: Fra "Hvor er logikken?" til "Giv den nu et ordentligt hak op"

Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce