Annonce
Hedensted

Havnefest har musikprogrammet på plads: - Aldrig er der brugt så mange penge på musikken

Musikprogrammet til årets havnefest er kommet på plads, og 1990´er pop og tre gratis koncerter er noget af det, publikum kan se frem til. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Det endelige program over musikere til Juelsminde Havnefest 2020 er kommet på plads. Havnefestudvalget er godt tilfreds med resultatet og mener, at kunstnerne rammer plet, når det kommer til publikums smag.

Juelsminde: Malurt, Aqua, Die Herren, So 90´s, Gasoglim, Specktors og Sussie og Leo.

Listen er lang over de navne, som til sommer skal få Juelsminde Havnefests festtelt til at vibrere.

Der bliver tale om en 40-års jubilæumsudgave, hvor der fyres godt op under kedlerne, når danske musikere gæster byen i uge 28.

- Vi har gjort alt, hvad vi kan for at få de store musiknavne i hus, så publikum kan mærke, at havnefesten fylder 40 år. Aldrig er der brugt så mange penge på musikken, siger Olle Jansved, der er talsmand for havnefestudvalget.

Artisterne koster samlet i omegnen af et par millioner kroner, men de er alle pengene værd, hvis man skal tro talsmanden.

- Da hovednavnene Aqua og Malurt blev offentliggjort på de sociale medier sidste år, kunne vi straks mærke, at folk gik bananas, og billetsalget steg. Musikprogrammet rammer vores målgruppe ret godt, da mange aldersgrupper kender til navnene og kan synge med på deres numre, siger Olle Jansved.

Kan trække mennesker til

Fredag spiller 1990´ernes musikalske og danske spydspids Aqua, mens konceptbandet So 90´s går på bagefter, og lørdag går det danske rockband Malurt og U2-kopibandet Die Herren på scenen.

- Medlemmerne i Aqua har slået sig fast i offentligheden som andet end musikere, og det kan helt klart også være med til at trække flere mennesker til, siger Olle Jansved.

Onsdag og torsdag består af tre gratis koncerter, som er med Sussi og Leo onsdag, og Gasolin-kopiorkestret Gasoglim og hiphop-gruppen Specktors torsdag.

Torsdag står vanen tro også i standuppens tegn, men havnefestudvalget har endnu ikke fundet de rette komikere til sit publikum.

Billetsalget til havnefesten begyndte tilbage i slutningen af november, men der er stadig billetter at få.

- En tredjedel af billetterne er indtil videre solgt, så vi er faktisk rigtig godt med allerede. Først fra maj plejer billetsalget for alvor at stige, siger Olle Jansved.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce