Annonce
Hedensted

Havnefest har lørdagen på plads: Rock og Lilholt på programmet

Johan Olsen og resten af Magtens Korridorer indtager scenen til Juelsminde Havnefest i 2018. Arkivfoto

Juelsminde Havnefest har lørdagens musikprogram for næste års fest på plads. Det bliver både folkeligt og rocket.

Juelsminde: Juelsminde Havnefest præsenterede for få uger siden Thomas Helmig som næste års hovednavn fredag.

Nu kan havnefesten afsløre, at Lars Lilholt Band og Magtens Korridorer fortsætter festen i det store telt dagen efter, lørdag 14. juli.

Lars Lilholt Band havde debut i Juelsminde sidste år, og koncerten var så stor en succes, at havnefestudvalget ikke tøver med at gentage den.

- Vi må bare sige, at Lars Lilholt Band gav genlyd både før, under og efter koncerten. Det var bare super godt. Normalt booker vi ikke de samme to år i streg, men vi føler, det er rigtigt at få dem igen, fordi de kun har spillet den ene gang i Juelsminde, siger Peter "Åg" Danielsen, havnefestudvalget.

Annonce

Vi forsøger at lave et program med noget for enhver smag, og nogle har måske tænkt: "gad vide om, vi får noget rigtig rock i år?". Det kommer med Magtens Korridorer.

Peter "Åg" Danielsen, havnefestudvalget.
Lars Lilholt, der her ses til Rock i Byparken, gentager dette års succes i Juelsminde næste år. Arkivfoto.

Garanter for fest

Magtens Korridorer med Johan Olsen i front har optrådt i havnefestteltet to gange før, i 2013 og 2015, og de har leveret varen begge gange.

- De sørger for at få publikum med. Det er en kæmpe fest at være til koncert med dem, og det har været et tilbagevendende ønske at booke dem igen, siger Peter "Åg" Danielsen.

Bandet er det sidste navn på programmet lørdag.

- Sidst de var her, spillede de også som det sidste band, og jeg tror, Johan Olsen er den første, jeg har set crowdsurfe til havnefesten. Han og bandet var næsten ikke til at få ned af scenen igen. De spillede 20 minutter ekstra, siger Peter "Åg" Danielsen.

Har åbnet for billetsalg

Både Magtens Korridorer og Lars Lilholt Band udgiver nyt album i 2018, og på sætlisten vil der derfor både være nye sange og gamle hits.

Salget af lørdagsbilletten er begyndt i dag, mandag 4. december. Det foregår på havnefestens hjemmeside. Der er early-bird-rabat frem til 31. december ligesom på fredagsbilletten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce