Annonce
Kultur

Havnefest flytter Malurt og Aqua til 2021 - Det betyder alverden for os

Michael Falch og resten af Malurt kommer til Juelsminde Havnefest næste år. Hele 2020-programmet flyttes til 2021. Arkivfoto: Simon Staun
Juelsminde Havnefest har landet aftaler med alle musikere, der var på programmet til årets aflyste udgave. De kommer på plakaten i 2021 i stedet.

Juelsminde: Med mere end et år til næste udgave af Juelsminde Havnefest er det musikalske program kommet på plads.

Samtlige musikere, der skulle have spillet til årets aflyste havnefest, er nu booket til 2021 i stedet for.

Det bliver altså Malurt, Aqua, Specktors, Die Herren, So 90’s, Gasoglim samt Sussie og Leo, der står for musikken i uge 28 i 2021.

I udvalget bag havnefesten glæder man sig over bookingerne.

- Det betyder, at vi har et godt program i 2021. Det ville være en skam, hvis det hele var faldet på gulvet, siger talsmand for Juelsminde Havnefest Olle Jansved og fortsætter:

- Malurt havde meldt ud, at de kun ville spille i 2020, så vi var usikre på, om de ville flytte deres ting i kalenderen et år. Det ville de, og det betyder alverden for os. Nu ved alle dem, der har købt billet, hvad de har i vente, hvis de beholder den.

Mange vil overføre til 2021

Olle Jansved fortæller, at over halvdelen af billetterne til musikken i 2020 var solgt, da havnefesten tidligere i april blev aflyst grundet forlængelsen af forsamlingsforbuddet til og med august.

- Vi har fået en god opbakning. Folk synes, det er ærgerligt, men jeg har indtryk af, at langt de fleste gerne ville overføre deres billet til 2021 uanset, om de kendte programmet eller ej. Det er en flot opbakning, må man sige, siger Olle Jansved.

Havnefestudvalget har besluttet at åbne for billetsalget igen.

Det sker på fredag klokken 10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce