Annonce
Erhverv

Havnecafe får ny forpagter: Smil og asiatisk mad på menuen

Med til forpagtningen af Cafe Snaptun hører rollen som havnefoged. Bao Dong Le vil tage sig af opgaverne på havnen og ansætte folk til at stå i køkkenet. Arivfoto: Søren Alwan
42-årig mand fra Vejle skal drive cafe og lystbådehavn i Snaptun.
Annonce

Snaptun: 42-årige Bao Dong Le bliver den nye cafeforpagter og havnefoged i Snaptun.

Han bor i Vejle med sin familie og har gennem de seneste 16 år arbejdet i postvæsnet.

Hans arbejdsplads er Post Nords pakkecenter i Fredericia, men fra februar, når han overtager nøgler og lokaler i Snaptun, kommer den til at stå på cafeklargøring og -drift.

Navnet vil fortsat være Café Snaptun, men menuen bliver en helt anden end den tidligere.

- Jeg vil lave kinesisk og vietnamesisk mad. Så der kommer noget nyt i Snaptun. Jeg synes, det er fint at give byens borgere og turister mulighed for at prøve asiatisk mad, siger Bao Dong Le til Folkebladet.

Vi tror også, at Bao er den rette til at løse de forskellige opgaver, der følger med ved siden af cafeen i form af havnefogedtjansen og rengøring. Han virker som en meget arbejdsom og positiv mand.

Christian Holm Andersen, bestyrelsesmedlem, lystbådehavnen i Snaptun.

Annonce

Kunder skal mødes med smil

Han har for mange år siden drevet grillbar i Lunderskov. Han holder af at tilberede og servere mad, og han har altid gerne villet være selvstændig.

- Jeg hørte om det i Snaptun. At de søgte en ny. Jeg var nede og se det, og jeg synes, det er et dejligt sted med en flot udsigt. Det er et godt sted at starte op, siger Bao Dong Le.

Selvom han har en stor familie, blandt andet en kokkeuddannet bror, der kan hjælpe, så skal han ud at ansætte personale.

- En betingelse er, at man altid er smilende, glad og imødekommende. Jeg prioriterer kundeservice. Maden skal selvfølgelig også være i orden, siger Bao Dong Le.

Annonce

En god kandidat

Han tager orlov fra postvæsnet og vil prøve at holde cafeen åbent hele året. Er forretningen ikke til det, vil han arbejde som post i vinterhalvåret.

Bao Dong Le efterfølger Laila og John Karstens. Ægteparret sagde op efter to somre.

Bestyrelsen i lystbådehavnen slog stillingen op i september og hørte fra seks interesserede. Bao Dong Le stak ud som en god kandidat, fortæller bestyrelsesmedlem Christian Holm Andersen, der er glad for ansættelsen.

- Bao vil lave vietnamesisk mad, så vi får bredt paletten af muligheder ud på havnen. Og vi tror, at han er den rette til at løse de forskellige opgaver, der følger med ved siden af cafeen i form af havnefogedtjansen og rengøring. Han virker som en meget arbejdsom og positiv mand, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Borgmester vil hæve kommuneskat: Horsens ligger i midterfeltet

Annonce