Annoncørbetalt indhold

Haven skal være i tip top stand inden sommeren kommer

Dette indhold er sponsoreret

Sommeren er godt på vej til at indtage Danmark, og det betyder, at det bliver vejr til at komme ud i haverne. Inden det bliver denne tid på året, er det dog vigtigt, at du gør din have klar til det. Ved at gøre dette, er det meget dejligere at bruge din tid i haven, end hvis den bare ligner noget rod, og hvor der er tusinde ting, som der skal ordnes. I denne artikel finder du en række gode tips til, hvordan du sørger for at haven kommer i topform til sommerens mange udendørs timer.

Plænen er første skridt på vejen

Først og fremmest skal du sørge for, at din græsplæne er flot og indbydende. Er der mange bare områder eller grimme pletter, kan det være en god ide at så nyt græs. Her kan du enten vælge at så det med græsfrø, eller du kan vælge at benytte rullegræs. Begge dele er gode muligheder for en flot græsplæne. Græsfrøene skal du dog bare have en del mere tålmodighed med end rullegræsset, og det er ikke altid, at det bliver helt tæt lige med det samme. Du kan læse mere om rullegræs hos Plantelivet.dk.

Blomster må der ikke mangle

Når du har fået styr på græsset, skal du have styr på farverne i din have. Her er der tale om alle de dejlige blomster, som du kan plante. Der er ikke noget mere skønt end at kunne kigge ud over en flot, frodig og farverig have, imens du nyder en kop kaffe eller din frokost fra terrassen. Selvom du ikke har grønne fingre, er det muligt at få blomster i haven. Der findes nemlig et utal af arter, der ikke rigtig kræver din opmærksomhed.

Terrassen skal stå klar

Næste skridt på vejen mod den dejlige have, er terrassen. Sørg for, at den bliver rengjort og plejet, end du begynder at finde havemøblerne frem. Når dette er gjort, er det dog bare med at komme i gang med at gøre terrassen hyggelig og funktionel. Sørg for, at der er rigeligt med steder at sidde. Skab hygge med puder, hynder og tæpper, samt potteplanter. Nogle dage får du også brug for skygge, og det kan derfor også være en god ide at stille en parasol eller andet overdække klar til brug. Det er også en god ide at placere et bålfad eller lave en bålplads i haven. Dette er noget, voksne som børn elsker at hygge sig med.

Noget for børnene

Hvis du har børn, skal du også sørge for, at der er noget for dem i haven. Du kan blandt andet sætte et gyngestativ op, en rutsjebane eller en trampolin. Køb også gerne nogle udendørs spil hjem, som de kan hygge sig med på de dejlige sommerdage.

Pas på naturen

I dag er der kommet utrolig stort fokus på, at den danske natur og dyrelivet skal bevares. Grunden til dette er, at der i løbet af de sidste par år er blevet lagt et stort pres herpå, og flere arter er begyndt at svinde hen. Heldigvis er der noget, som du kan gøre for at hjælpe med at bevare det danske dyreliv og natur. Faktisk er det meget enkelt. Du skal bare lade et stykke af din have bestå af vild natur. Det vil sige et område, som du ikke bruger tid på at passe, pleje og beskære. Det er i sådan et område, at dyrene trives bedst. Det vilde naturområde er også et spændende sted for dine børn at gå på opdagelse. Her kan de lære om den danske natur og at have respekt for samme.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.