Annonce
Sport

Hatting/Torsted er gået fra bundhold til ubesejret i fem kampe

Målmand Rasmus Kjærhus var bedste mand, da Hatting/Torsted fik 2-2 i Bramming. Arkivfoto.

Forårets bundhold i jyllandsserien er med i toppen og spiller fortsat sine hjemmekampe på kunstgræsbanen.

Bramming: Hatting/Torsted har gennemgået den store forvandling. I foråret var Steffen Algreens tropper bundhold i Jyllandsserien. Nu er Hatting/Torsted med i toppen og ubesejret i de seneste fem kampe.

Hatting/Torsted spillede 2-2 i udekampen mod Bramming.

- Kampen blev afviklet i strid blæst. Vi havde medvind i første halvleg og modvind i anden halvleg, sagde Steffen Algreen.

Kristian Andersen bragte Hatting/Torsted foran 1-0 efter to minutter på forarbejde af Rune Graugaard.

Rune Graugaard scorede til 2-0 efter 41 minutter.

- Vi kunne have lukket kampen på hjørnesparkschancer til Markus Hansen og Simon Carstens, men Bramming havde også chancer, og alt ialt var uafgjort retfærdigt, sagde Steffen Algreen.

- Vores bedste mand var målmand Rasmus Kjærhus, og det siger jo noget om, at Bramming også havde en del forsøg. Det er et hold, der spiller målrige kampe. Vi har haft succes i forsvaret, men i denne kamp var forsvaret ikke det bedste, vi har leveret, sagde han.

Bramming sendte sin spillende træner Jacob Hollænder, tidligere pokalhelt i Varde, på banen som indhopper, og han reducerede til 2-1 efter 66 minutter. Udligningen faldt efter 80 minutter.

Hatting/Torsted var uden Søren Rothausen, der udgik af træningen i torsdags med en skade.

Hatting/Torsted skal op mod et af rækkens bedste hold Agerbæk på lørdag i Torsted, og det bliver igen på kunstgræsbanen.

- Vores opvisningsbane egner sig ikke til en turneringskamp. Vores træningsbane er bedre, men de unge har ikke noget mod at spille på kunstgræsbane. Her hopper og danser bolden ikke, når de vil tæmme den, og vi har hentet otte points i fire kampe på kunstgræs, så det fortsætter vi med, indtil vi har en bedre opvisningsbane, siger Steffen Algren.

Bramming-Hatting/Torsted 2-2 (0-2)

Jyllandsserien

Mål: 0-1 Kristian Andersen (2.), 0-2 Rune Graugaard (41.), 1-2 Jacob Hollænder (66.), 2-2 (80.)

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce