Annonce
112

Hashfangst på gymnasium: To drenge gik lige ind i politiets arme

Politiet fik fat i to drenge, der var gået ind på Odder Gymnasium. Med sig havde de hash og rygegrej. Arkivfoto: Michael Bager
Borgere så to unge inde på gymnasiet. De havde rygegrej og en hashklump på sig og blev anholdt.
Annonce

Odder: Politiet rykkede hurtigt ud, da der søndag eftermiddag kom en melding om, at der var indbrud i Odder Gymnasium. Her fik de fat i to drenge, som bogstaveligt talt vandrede lige ind i betjentenes fangarme.

Det oplyser Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Klokken 16.58 kom der en anmeldelse om, at der muligvis var gang i et indbrud i gymnasiets campus-bygning. Da politiets patrulje ankom, stod en gruppe personer foran bygningen. De fortalte, at de havde set to drenge kravle ind ad et vindue.

Kort efter kom de ud fra hver sin ende af bygningen, men de gik lige ind i armene på betjentene, som havde placeret sig strategisk rundt om bygningen. Fangsten var to drenge på 16 og 17 år, som blev visiteret.

Annonce

Fandt hashklump og rygegrej

Drengene havde ingen tyvekoster på sig, men den 17-årige havde forskellige remedier til hashrygning i sin taske. Og politiet fandt en klump hash på den 16-årige, som blev sigtet for narkobesiddelse.

Begge drenge blev taget med til politigården i Aarhus, hvor deres forældre og de sociale myndigheder fik at vide, at drengene var blevet anholdt.

Ifølge døgnrapporten forklarede de to anholdte, at de blot havde søgt ly for storm og regn og var gået ind på gymnasiet af en ulåst dør.

Drengene er ikke blevet sigtet for indbrud, fordi de ikke havde nogle tyvekoster på sig, og fordi der ikke er tegn på, at de har brudt noget op. Derimod bliver de sigtet for husfredskrænkelse ved uberettiget at have skaffet sig adgang til en offentlig tilgængelig bygning.

- Vi ved ikke, om det er nogle af vores elever. Men vi vil være ekstra opmærksomme på at få låst af, siger Lars Bluhme, der er rektor på Odder Gymnasium.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brandslukning fortsatte til langt ud på natten: Tøjbutikker i stueplan er medtagede efter slukningsarbejde

Horsens

Hedensted gav HFS en fodboldlektion

Hedensted For abonnenter

Flere venner, mere motion og mindre angst: Ny livsstilsefterskole åbnede med næsten fuldt hus

Annonce