Annonce
Horsens

Hash og bandeord på Langelinie

Arkivfoto: Søren E. Alwan

Horsens: Onsdag aften var unge mennesker samlet på Langelinie. Og selvom stemningen generelt var god, gik tre mænd alligevel derfra med sigtelser, oplyser politiet.

Kl. 20.30 faldt det en 23-årig mand ind at sende en hilsen til en politipatrulje, og det var ikke en af de hyggelige af slagsen, fortæller vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, Stig Simonsen.

- Han råbte højlydt ukvemsord mod politiet, det fik han en sigtelse for.

Annonce

Lidt senere skulle politiet igen have bødeblokken frem, denne gang i den lidt dyrere ende.

- Kl. 21.05 mødte vi på græsplænen to mænd. Den ene, en 20-årig mand havde 5,17 gram hash på sig, den anden en 23-årig mand havde 37,5 gram hash på sig. Ingen af de to mænd havde en kendt adresse, men begge mænd blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, fortæller Stig Simonsen.

Efter et par særdeles voldelige episoder på Langelinie for nogle uger siden har politiet intensiveret sin tilstedeværelse på det populære opholdssted, og torsdag aften kommer den rullende mobilpolitistation også forbi. Vicepolitiinspektøren understreger, at godt nok holder politiet et vågent øje, men folk kan generelt færdes trygt dernede.

- Vi holder trykket, så folk kan mødes og have det godt. I langt de fleste tilfælde er der god stemning. I sidste weekend var der mange forsamlet uden problemer. Langelinie er et sted, hvor der kommer mange, fordi det er et rart sted at være, og vi skal være med til at skabe gode betingelser, så folk skal ikke føle sig utrygge, siger Stig Simonsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Odder

God morgen - skal vi danse tango?

Annonce