Annonce
Odder

Har lavet borgerforslag om chikaner

I mange rundkørsler har man lavet beplantning eller andet for at spærre for udsynet. Det kunne måske også hjælpe her, mener Maibritt Sloth Strandgård, der har lavet et borgerforslag til kommunen. Foto: Søren E. Alwan

Odder: Ud over at appellere til forsigtig kørsel i rundkørslen i Banegårdsgade på Facebook har Maibritt Sloth Strandgård også indsendt et såkaldt borgerforslag til Odder Kommune.

Her foreslår hun, at der etableres chikaner på både Houvvejen og Horsensvej et stykke før rundkørslen, så bilisterne på den måde tvinges til at sætte farten ned, før de skal ind i rundkørslen. Endvidere anbefaler hun, at der etableres en hæk midt i rundkørslen, fordi den vil kunne sikre, at man ikke kan se igennem rundkørslen og dermed tro, man har overblik over alle tre veje.

Endelig opfordrer Maibritt Sloth Strandgård til, at der opstilles fartmålere ved rundkørslen.

Et borgerforslag vil blive behandlet af byrådet, hvis det får opbakning fra 358 borgere i Odder Kommune senest seks måneder efter, at det er blevet fremsat på kommunens hjemmeside. Dette har på nuværende tidspunkt kun fået fem stemmer.

Læs mere om borgerforslag og se Maibritt Sloth Strandgårds forslag her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce