Annonce
Erhverv

Har du et spørgsmål til Horsens’ vokseværk? Vi vil gerne give dig svar

Langs havnefronten og Strandpromenaden er der gang i flere byggerier. Her skal både være erhverv, butikker, private og almene boliger. Foto: Morten Pape

Horsens: Enorme byggeprojekter fylder meget i Horsens i disse år, og måske fylder de også noget i dit hoved.

Har du et spørgsmål til byggerierne? Noget, du har undret dig over eller gerne vil have opklaret? Her har du chancen!

På Horsens Folkeblad fortsætter vi konceptet ”Spørg Folkebladet”, nu med emnet ”Vores by vokser”.

Det gør vi, fordi Horsens Kommune står til at vokse med 10.000 mennesker de næste 10 år, og derfor bygges der på livet løs for at skabe flere boliger, mere erhverv, bedre infrastruktur og nye uddannelsesmuligheder. Det gælder blandt andet omkring havnen, langs Niels Gyldings Gade, på den gamle slagterigrund og ved Nørrestrand.

Det har efterladt en hel del spørgsmål hos os – og nogle af dem har vi allerede svaret på: Hvor mange boliger bliver der bygget, hvem er interesseret i at flytte ind i dem, og hvorfor var der ikke ’s’ på Lilli Gyldenkildes Torv?

Måske sidder du også med et spørgsmål, du gerne vil have svar på, og vil hjælper dig gerne. Horsens Folkeblad er din avis, og derfor vil vi stå klar til at besvare dine spørgsmål om den by, du enten bor i, arbejder i, kommer i eller i hvert fald har et forhold til.

Send dit spørgsmål til Horsens Folkeblad via hjemmesiden redaktion.hsfo.dk/spoergfolkebladet - så kigger vi på det, og måske bliver netop dit spørgsmål baggrunden for en ny artikel om Horsens’ vokseværk.

Scan QR-koden her og kom direkte til hjemmesiden, hvor du kan stille dit spørgsmål om boligbyggerierne i Horsens. Grafik: qr-koder.dk

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce