Annonce
Brædstrup

Har ansat ekstra personale: Ny Jem & Fix er kommet flyvende fra start

Allerede på åbningsdatoen 17. marts var der tralvt i Jem & Fix i Brædstrup, og sådan har det været lige siden. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Det er som en åbningsuge, der bare er fortsat, siger butikschef Bo Poulsen fra Jem & Fix i Brædstrup.

Brædstrup: Byggemarkedskæden Jem & Fix slog dørene op til en helt ny forretning på Vestervangen i Brædstrup søndag 17. marts, og siden er kunderne bare strømmet ind.

Det fortæller butikschef for Jem & Fix i Brædstrup, som har haft lange arbejdsuger siden åbningen.

- Der har været tryk på, og det er gået over alt forventning. Vi har haft rigtig mange kunder. Jeg kan af gode grunde ikke sætte tal på, da det er en forretningshemmelighed, men det ser meget fornuftigt ud. Jeg har derfor været ude at ansætte fem-seks ekstra ungarbejdere for at klare presset, siger Bo Poulsen.

Normalt er der en nyhedsinteresse for nye butikker, men sådan har det ikke været hos Jem & Fix i Brædstrup.

- Når vi åbner en ny Jem & Fix, plejer man at blive overrendt af kunder i åbningsugen og måske én til to uger efter. Men sådan har det ikke været her. Det har bare fortsat, og det er på trods af, at vejret i starten ikke ligefrem var til udendørs sysler. Alligevel blev kunderne bare ved med at komme, siger Bo Poulsen.

Annonce

Der har været tryk på, og det er gået over alt forventning. Vi har haft rigtig mange kunder.

Bo Poulsen, butikschef, Jem & Fix i Brædstrup

God modtagelse

Butikschefen har fået rigtig mange positive bemærkninger fra kunderne - både at butikken er pæn og ren og nemt at finde rundt i, men også at det har været savnet med et byggemarked i Brædstrup.

- Man kan godt mærke på folk, at det betyder noget, at der igen er et byggemarked i byen. Det betyder, at folk ikke skal ud og køre langt til Horsens eller Silkeborg for at købe en pakke skruer. Alligevel har jeg kunder, der kommer langvejs fra. Der er nogle af mine gamle kunder i Brande, som tager til Brædstrup for at handle, men ellers er det alle oplandsbyerne til Brædstrup, som handler her. Det er fra Lund, Them, Østbirk, Yding, Voerladegård og alle de andre små byer, siger Bo Poulsen.

Butikschefen er derfor ikke i tvivl om, at forretningens fem fastansatte, 16 ungarbejdere og to praktikanter får nok at lave i fremtiden.

- Med den start er der helt sikkert basis for at lave en sund forretning i Brædstrup, og det viser også, at det var rigtigt af os at slå os ned her, siger Bo Poulsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce