Annonce
Brædstrup

Hanne fik årets lederpris for sin store omsorg og engagement

Modtager af lederprisen 2018 Hanne Hansen fra De Grønne Spejdere i Brædstrup sammen med formand for Brædstrup Y?s Mens Club Henning Emil Jensen. Foto: Erling Birkbak

Det frivillige engagement er helt naturligt for spejderleder Hanne Hansen, der onsdag modtog lederprisen for 2018 af Brædstrup Y's Mens Club. Prisen uddeles til frivillige med bopæl i lokalområdet.

Brædstrup: Brædstrup Y's Mens Club uddelte onsdag årets lederpris, som gives som anerkendelse af det store, frivillige arbejde, der udføres i foreningerne. I år blev modtageren Hanne Hansen fra De grønne spejdere i Brædstrup.

Hanne Hansen har altid været spejder, og det er helt naturligt for hende at være leder i spejderarbejdet. Hun begyndte at gå til spejder som barn, da hendes mor tog hende med, og siden har hun holdt ved. Hanne Hansen har altid vist et engagement ud over det sædvanlige i sit frivillige arbejde. Som hun selv fortæller:

- Da jeg skulle have min ældste datter Julie, gik vandet, mens jeg var ved at lave bål til spejderne.

Siden har hun selv taget sine børn med til spejder, og i det hele taget har spejderlivet og arbejdet som frivillig betydet meget.

- Det er helt fantastisk at kunne gøre en forskel. Jeg får meget mere givet end det, jeg selv giver, siger Hanne Hansen

En livsstil

Ud over spejderarbejdet er Hanne Hansen aktiv som leder i teenklub i KFUM og KFUK, ligesom hun hver torsdag aften er frivillig på Gudenå Hospice. Her handler det om at hjælpe med praktiske opgaver, mad med mere, og når opgaverne er færdige, sætter Hanne sig til klaveret og spiller musik.Hun har været med i opstartsgruppen til Gudenå Hospice og nyder, ud over at være frivillig, de dybe samtaler, der finder sted med beboerne på hospice.

For årets modtager af lederprisen det at være frivillig en livsstil. Hanne Hansen er helt bevidst gået på nedsat arbejdstid, 15 timer pr. uge, for at kunne udføre frivilligt arbejde.

- Det handler jo om prioritering, og jeg vil gerne ud at gøre en forskel. Møde mennesker i alle aldre. Mit kristne livs- og menneskesyn driver mig. Driver mig til at være noget for hinanden, vise medmenneskelighed og omsorg, siger Hanne Hansen.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Odder

Digt, drama og dokumentar på Egmont Højskolen: Kunst kan lære unge at blive hørt

Annonce