Annonce
Navne

Hanne er med til at genoptræne hjertepatienter

Fysioterapeut Hanne Homann Søgaaard kan fejre 25 års jubilæum. Privatfoto
Annonce

Jubilæum: Hanne Homann Søgaard, Bredsten kan 19. februar fejre 25 års jubilæum ved Sygehus Lillebælt. Hanne Homann Søgaard er ansat som fysioterapeut på Vejle Sygehus.

Hanne Homann Søgaard er en særdeles kompetent, engageret og højt respekteret medarbejder. Hun blev uddannet som fysioterapeut fra fysioterapeutuddannelsen i Esbjerg i 1995. Hun blev derefter vikaransat som fysioterapeut på Vejle Sygehus 1. december 1995 og siden fastansat. Arbejdsgiveren var de første år Vejle Amt, siden Region Sydjylland.

Hanne Homann Søgaard har gennem størstedelen af sin ansættelse været tilknyttet det medicinske og hjertemedicinske speciale.

Det hjertemedicinske speciale er hendes særlige interesseområde. Jubilarens faglige og personlige kompetencer betyder, at hun har bidraget og fortsat bidrager til udviklingen af rehabiliteringstilbuddet til de hjertemedicinske patienter.

Hanne Hoomann Søgaard har derudover i mange år fungeret som underviser på Sygehus Lillebælts kommunikationskursus for medarbejdere.

I 2014 til 2015 blev Hanne desuden udvalgt til at deltage i Sygehus Lillebælts talentprogram, på grund af hendes høje faglige niveau.

Jubilæet fejres ved en reception for Hannes nærmeste kolleger den 24. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce