Annonce
Navne

Han kan motivere spillerne: Vejlenser kåret til årets esportstræner

Philippe Mølgaard Quabaid er blevet kåret som årets esportstræner for bredden. Prisen blev uddelt til DGI Esports Trænerseminar, der blev holdt i Vejle 1. februar. Privatfoto
25-årige Philippe Mølgaard Quabaid blev forleden hædret på seminar for trænere i den hastigt voksende esport.

Vejle: Philippe Mølgaard Quabaid er blevet kåret som årets esportstræner for bredden. Prisen blev uddelt til DGI Esports Trænerseminar, der blev holdt i Vejle 1. februar.

25-årige Philippe Mølgaard Quabaid er i esportsportsverdenen kendt som ”Winspai.” Det er DGI Esport og Det Blå Danmark, der blandt 60 kandidater har valgt og kåret vejlenseren som Årets esportstræner.

- Jeg håber, jeg med prisen kan inspirere andre frivillige og vise, at hvis du knokler hårdt nok, kan du nå det, du vil, sagde Philippe Mølgaard Quabaid ved prisoverrækkelsen. Philippe Quabaid startede som frivillig træner, men lever i dag af at være fuldtidstræner for Tricked Esports professionelle hold.

Juryen bag prisen fremhæver, at Philippe Quabaid er en ildsjæl og et fyrtårn for esportstrænere, og han er bevis på, at deling af viden og energi med alt og alle altid betaler sig.

Det Blå Danmark, som har indstiftet prisen, er en paraplysorganisation for danske rederier og andre virksomheder med tilknytning til den maritime branche. Prisuddelingen har til formål at udbrede kendskabet til Det Blå Danmark hos de unge, fordi branchen mener at fremtidens arbejdskraft skal findes i e-sporten.

- Unge e-sports udøvere er interessante, fordi de besidder mange af de kompetencer, der er brug for, når man uddanner sig i Det Blå Danmark. At kunne tænke strategisk, have godt overblik, være god til at træffe beslutninger og god til at samarbejde er blot nogle af de færdigheder, Det Blå Danmark leder efter. Derfor er det rigtig interessant at møde de unge gamere, da de er potentielle medarbejder i den maritime branche, fortæller kampagneleder Anne Bay Riisager.

Annonce

Mere om prisen

Med prisen ”Årets esportstræner for bredden 2019” vil DGI Esport og Det Blå Danmark anerkende alle de gode esportstrænere, der i klubber og foreninger gør et kæmpe stykke arbejde for esporten i Danmark.
Prisen blev uddelt til DGI Esports trænerseminar i Vejle, som samlede 140 deltagere 1. februar i DGI Huset i Vejle.
Juryen bestod af Steffen Thomsen fra Copenhagen Flames, Martin Johansen fra Kolding Esport, Atle Stehouwer fra Team Singularity og Christian Cramer Nielsen fra DGI Esport.
Vinderen får først og fremmest æren som årets esportstræner, men derudover en pokal og et gavekort på 5.000 kr.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens For abonnenter

Tungt nederlag til AC Horsens: Mission overlevelse afhænger af tre ting

Annonce