Annonce
Hedensted

Halvtom stationsbygning skal huse computer-forretning

Til 1. september forlader Brian Johansen industrikvarteret i Hedensted og flytter i stedet sit firma BJ Computers til Stationsvej. Arkivfoto: Martin Ravn
BJ Computers har købt Stationsvej 5 i Hedensted og bliver fra 1. september nabo til garnbutikken Nynne & Co. En mere synlig placering samt ønsket om kortere fra tanke til handling gjorde udslaget for ejer Brian Johansen.

Hedensted: Når der er behov for service og support hos BJ Computer kan man fra september blot stå af toget ved Hedensted.

Firmaet har nemlig købt den gule bygning på Stationsvej, som også huser garnbutikken Nynne & Co, og renoveringen fra de tidligere små advokatkontorer til større og mere moderne arbejdsrum er så småt påbegyndt.

Og det er særligt udsigten til for alvor at være sin egen herre, der har fået ejer Brian Johansen til at give det endelige håndslag.

- Der er blevet knoklet for at finde et sted, hvor vi eksempelvis markedsføringsmæssigt kunne bestemme mere selv - hejse nogle flag, male lidt på vejen eller holde danmarksmesterskaber i at smadre en computer, hvis vi ville. Jeg er en handlingsmand, så beslutter jeg mig for noget i dag, kan jeg ikke vente et år på tilladelse fra en udlejer, og her ser jeg muligheden for virkelig at give den gas, siger han.

På sigt er planen også at inddrage bygningens 1. sal til firmaet, men Brian Johansen understreger, at Nynne & Co. bliver liggende, lige så længe butikken selv ønsker det.

Annonce
Jeg er selvfølgelig ikke bindegale og går amok med polkastriber og enorme, blinkende udsalgs-skilte. Men som visuelt menneske kommer jeg til at udnytte muligheden for at vise, hvor firmaet ligger.

Brian Johansen, ejer, BJ Computers

Allerede gearet op

Placeringen på Stationsvej bliver BJ Computers femte siden 2009 og er nøje udvalgt efter, det også bliver sidste gang, flyttekasserne skal pakkes.

Det hænger blandt andet sammen med placeringen, for selvom der nu kommer et par kilometer længere til den ellers så eftertragtede motorvej, er der en større gevinst i synligheden.

Af samme grund er medarbejderstaben allerede udvidet fra fem til seks ansatte, som primært vil sørge for sikkerhed og backup af kundernes computere samt salg af hardware.

- Selvfølgelig bliver der flyttet fra Hedensted til Hedensted, men netop fordi jeg forventer at trække mere til, er der allerede skaleret op, siger Brian Johansen.

Lokalerne har stået tomme siden daværende ejer Torben Hald 1. juli 2018 lukkede sit advokatkontor for i stedet at gå på pension.

BJ Computers

Ejes af Brian Johansen.

Tilbyder salg, service og support inden for computere.

Herunder primært vedligehold af virksomhederes it-systemer, personlig rådgivning om sikkerhed, reparation af udstyr og salg af soft- og hardware.

Har seks ansatte, heraf tre på fuldtid.

Flytter 1. september fra Lundagervej til Stationsvej i Hedensted.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce