Annonce
Østjylland

Halvandet års fængsel til narkohandler: Havde salgsposer og kontanter i hjemmet

Genrefoto: Palle Herløv
Århusiansk narkohandler skal halvandet år i fængsel.
Annonce

AARHUS: Torsdag blev en 22-årig mand blev idømt en straksdom på halvandet års ubetinget fængsel for salg af narko. Det skete dagen efter, han var blevet anholdt på sin adresse i Aarhus Vest

Politiet fandt onsdag frem til den 22-årige via efterforskningen af en mindre sag om euforiserende stoffer. Manden var ikke hjemme på sin adresse, så betjentene skaffede sig selv adgang til hjemmet, hvor de fandt flere gram kokain i salgsposer og en del tusinde kroner i kontanter. Kort efter dukkede den 22-årige op, og han blev straks anholdt og sigtet for narkosalg.

I retten erkendte han at have solgt omkring 200 gram kokain siden starten af 2018.

Senioranklager Jakob Beyer mener, at dommen viser, hvor alvorligt den slags sager bliver taget.

- Den er endnu et eksempel på, hvor kontant straffen kan være for salg af hård narko. Den 22-årige er ikke kendt af politiet i forvejen og har gode familiære forhold, men retten vurderede, at forholdet var så alvorligt, at det førte til halvandet års ubetinget fængsel på stedet, siger Jakob Beyer i en pressemeddelelse.

Tre andre narkohandlere fra Østjylland er uafhængigt af hinanden blevet idømt straksdomme på samlet fem års fængsel i løbet af de seneste to uger. Straksdomme kan anvendes i sager, hvor der er klare beviser, og hvor den sigtede erkender.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brandslukning fortsatte til langt ud på natten: Tøjbutikker i stueplan er medtagede efter slukningsarbejde

Horsens

Hedensted gav HFS en fodboldlektion

Hedensted For abonnenter

Flere venner, mere motion og mindre angst: Ny livsstilsefterskole åbnede med næsten fuldt hus

Annonce