Annonce
Horsens

Halloween-trøstepræmie: To mænd fra Egebjerg har samlet 38.000 kroner ind til goodiebags til byens børn

Skoleeleverne i Egebjerg kommer næppe rundt og truer med "slik eller ballade" ved dette års halloween på grund af coronaen, men slikket bliver de alligevel ikke snydt for. Byens erhvervsliv har indsamlet 38.000 kroner, så alle Egebjergskolens elever kan få sig en goodiebag. Arkivfoto: Søren E. Alwan
To mænd fra Egebjerg synes ikke, at byens børn skal snydes for halloween-snolder i disse corona-tider, hvor det anbefales, at man ikke går fra dør til dør. De har samlet 38.000 kroner ind, som bliver vekslet til goodiebags til alle elever på byens skole.
Annonce

Egebjerg: Jesper Sander Sørensen fra Madbixen og Frank Andersen fra Frank.dk i Egebjerg rendte ind i hinanden i søndags. Her faldt snakken hurtigt på, hvor ærgerligt det er, at byens børn i disse corona-tider af myndigheder kraftigt opfordres til ikke at gå fra dør til dør og true med "slik eller ballade", som de plejer at gøre til halloween.

Herfra opstod der ret hurtigt den idé, at de ville gøre et forsøg på at samle penge ind blandt byens erhvervsdrivende for den vej rundt at skaffe penge til indkøb af halloween-snolder. Så blev børnene i det mindste ikke snydt for den del.

- Vi blev for det første lidt overraskede over, at der faktisk er lidt over 40 virksomheder i Egebjerg og omegn. Dem ringede vi så rundt til i løbet af mandagen for at høre om de kunne tænke sig at donere 1.000 kroner pr. virksomhed til formålet, siger den ene af de to initiativtagere, Jesper Sander Sørensen, og han fortsætter:

Annonce

Overraskelse nr. to

- Her kom overraskelse nummer to, for opbakningen til vores projekt var helt enorm. Man kan virkelig sige, at erhvervslivet i Egebjerg står sammen omkring uddelingen af de her goodiebags, for vi fik tilsagn om hele 38.000 kroner til formålet. 33.000 i kontanter og naturalier til en værdi af 5000 kroner. Det er da bare vanvittigt flot, siger han.


Man kan virkelig sige, at erhvervslivet i Egebjerg står sammen omkring uddelingen af de her goodiebags, for vi fik tilsagn om hele 38.000 kroner til formålet.

Jesper Sander Sørensen, Madbixen i Egebjerg


Det er ensbetydende med, at der på fredag over middag bliver afleveret 650 goodiebags med snolder, kage og frugt til alle elever fra 0. til 9. klasse på Egebjergskolen. De 38.000 kroner rækker til, at hver enkelt pose har en værdi af små 60 kroner. Med i hver enkelt goodiebag er der desuden en A4-tryksag med halloween-grafik på forsiden og et statement om, at Egebjergs børn ikke skal snydes for "slik og ballade".

Annonce

Tryksag med i posen

- Og der står også, at erhvervslivet i Egebjerg står sammen omkring uddeling af halloween-goodiebags til børnene. På bagsiden kan man se logoer fra alle de 38 firmaer, der har valgt at støtte projektet, siger Jesper Sander Sørensen, der glæder sig til at dele de mange goodiebags ud på fredag.

Han fortæller afslutningsvis, at slikket i poserne naturligvis er single-pakket så smitterisikoen ved at håndtere det minimeres.

Jesper Sander Sørensen fra Madbixen i Egebjerg er den ene af de to Egebjerg-borgere, der har samlet 38.000 kroner ind blandt byens erhvervsdrivende. Det udløser halloween-goodiebags til alle Egebjergskolens elever på fredag. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce