Annonce
Odder

Halformand tror på byudvikling ved hallen

Hundslund Hallen ligger lidt afsides i den ene ende af Hundslund. Men den er byens samlingspunkt, mener halformand Anders Moseholt. Foto: Carina Mayner
Anders Moseholt mener, at hallen skal være byens samlingspunkt.
Annonce

Hundslund: De er midt i en idéfase, og jeg ønsker det bedste for deltagerne. Men de skal også huske på, at Hundslund Hallen er på vej mod nye tider.

Sådan siger formand for Hundslund Hallen, Anders Moseholt, der ikke deltog i oprydning på kroen i denne uge.

Det skyldes ikke decideret modstand mod projektet men mere, at han har forrygende travlt med at få realiseret nogle af de mange planer, som bestyrelsen har for hallen.

- Ideen med at lade borgere være med til at beslutte, hvad der skal ske på kro-grunden er superfin, og jeg tror, at der kan komme noget godt ud af det. Dog håber jeg, at deltagerne undervejs husker på, at vi også har gang i mange spændende ting ved hallen. Vi skulle jo nødig blive konkurrenter. Det er byen for lille til, siger formanden og nævner nogle af de tiltag, som er under opsejling ved hallen.

Annonce

Planer om parkour

Det ene er det faktum, at Hundslund Hallen har fået lovning på godt en million kroner fra Odder Kommune. De kommer til udbetaling den dag, Hundslund Hallen har samlet et tilsvarende beløb, hvilket ifølge Anders Moseholt vil ske indenfor en overkommelig årrække.

- Pengene skal bl.a. bruges til udbygning af gavlen, så vi får en flot og mere indbydende hal. Desuden har vi store planer om at lave en parkourbane, ligesom vi løbende udbygger vores fitness-faciliteter, siger formanden, der sammen med resten af bestyrelsen netop i disse uger har budt spejderne velkommen til hallen, fordi de ikke mere kunne være på deres oprindelige sted. I midten af maj bliver der desuden etableret fibernet, hvilket åbner mulighed for omfattende LAN-sammenkomster for byens unge.

- Jeg nævner blot disse ting, fordi jeg håber, at man ser på byen og dens faciliteter i en stor sammenhæng, så vi ikke kommer til at udvande hinanden. Ikke mindst hvad angår frivillige, som jo skal stå for driften, siger Anders Moseholt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvor blev lyrikken af?

Horsens

Trods påbud og dødsfald: - Jeg har tillid til både personale og ledelse, når jeg taler med avisen

Horsens For abonnenter

DN om ny omfartsvej: Vi er aldrig glade for infrastruktur hen over sårbare naturområder

Annonce