Annoncørbetalt indhold

Haldrup Bygs særlige vejledning giver flotte løsninger som virker

Haldrup Byg er ekspert i at installere køkkener og finde løsninger, der både er flotte og virker, på særlige problemstillinger.
Haldrup Byg løser især opgaver for erhvervsvirksomheder, som lægger vægt på enkle, men flotte løsninger. Særligt når det kommer til inventar og indendørs renovering har Haldrup Byg opbygget ekspertise.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det skal se flot ud, og det skal virke.

Haldrup Byg Aps er specialiseret i at installere inventar og renovere indendørs – særligt for erhvervsvirksomheder. Her gælder det om at få det praktiske til at gå op i en højere enhed med det visuelle, siger indehaver af Haldrup Byg, Nickolei Abrahamsen.

Annonce

”Hvor enkelt kan vi lave det, så det stadig er pænt? Og hvor flot kan vi lave nogle ting, så de stadig virker?”

De otte medarbejdere har øje for de detaljer, som kan gøre en forskel for, om en løsning både er praktisk, ser godt ud og virker i dagligdagen.

”Vi hjælper med sager, hvor det ikke er standard-løsninger,” fortæller Nickolei Abrahamsen.

Det kan for eksempel dreje sig om at integrere en garage til en robotstøvsuger, så det er pænt og praktisk i et køkken.

Netop køkkener har Haldrup Byg stor erfaring med at installere. I en del år har den 17 år gamle virksomhed installeret køkkener og butikker for køkkenfirmaet DESIGNA AS. Det gælder både, når DESIGNA har solgt køkkener til erhverv, til boligselskaber og til private, eller hvis de skal bygge en ny butik. Haldrup Byg har bygget butikker i Norge, Færøerne og Danmark.

For nyligt har virksomheden indgået en aftale med DESIGNA Horsens og DESIGNA A/S om, at stå for salg og eventuel montering af køkkener til erhverv i Horsens og omegn.

Hjælper med designet

Nickolei Abrahamsen understreger, at Haldrup Byg også løser opgaver for andre brancher. For eksempel virksomheder, som producerer vinduer, porte, døre eller andre, der har brug for et flot resultat, som virker. Virksomheden har også erfaringer med at bygge messestande, ligesom den løser opgaver for private – lige fra at hænge et billede op til en tilbygning.

”Vi er praktisk anlagt – men det skal være flot, når det er færdigt. Hele vores dna er, at vi skal levere et flot arbejde,” siger han.

I mange tilfælde hjælper Haldrup Byg med at skabe designet i 3D-programmer. Derfor er virksomhedens ansatte blevet øvede i at spotte, hvis designet indeholder løsninger, som ikke vil virke optimalt i dagligdagen. Medarbejderne er også opmærksomme på lysindfald og kan rådgive om placering af nye vinduer.

”Vi ved, hvordan det skal installeres og har været med til at bygge det. Derfor ved vi, hvad der kan lade sig gøre, når vi designer. Og derfor kan vi vejlede i, hvordan det kan designes. Det er der rigtig mange af vores kunder, der er pænt vilde med,” siger Nickolei Abrahamsen.

For to år siden flyttede Haldrup Byg til havnen i Horsens med kontor, lager og værksted. I 2021 har virksomheden øget omsætning med mere end 20 % og forventer det samme i 22.

Haldrup Byg løser også gerne opgaver for private – lige fra at hænge et billede op til at bygge en udbygning. Eller som her en specialistopgave.

INFO

Haldrup By

Møllebæk 16 - 8700 Horsens

Tlf. 26 70 48 88

E-mail: info@haldrupbyg.dk

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.