Annonce
Østjylland

Hald har åbnet sin nye aktivitetsplads

Hald har fået en aktivitetsbane til 1,45 millioner kroner - den åbnede uofficielt for nogle uger siden og tiltrækker allerede op mod 100 mennesker om dagen. Foto: Finn Chr. Larsen
På grund af corona er den officielle markering blevet udskudt, men gæster i hundredvis finder alligevel vej til pladsen.
Annonce

HALD: En ny stor aktivitetsplads blev for nogle uger siden skudt i gang i Hald - og den bruges allerede flittigt.

- Den store festivitas og åbningsfest gemmer vi til næste år, hvor der forhåbentlig er mere coronafred, siger formanden for initiativtagerne i Hald Fællesråd, Svend Erik Kjær Nielsen.

Den uofficielle åbning af aktivitetspladsen er alene blevet annonceret på Facebook og Fællesrådets egen hjemmeside.

- Men folk har fundet pladsen. Både borgere fra Hald, fra de omkringliggende byer, og endda både danske og udenlandske turister på vej til Øster Hurup, fortæller Svend Erik Kjær Nielsen.

Annonce

Tarzanbane, discgolf…

Aktivitetspladsen byder på oplevelser i svævebane, gynger, legehus for de små, i karruseller, multigynge, tarzanbane, cykelbane, og udfordringer med en rundtur på forhindringsbanen, en klatretur over den svimlende væg, en tur i armene i armene på turbo challenge, balancegang over balancebommen - og bagefter kan gæsterne hænge ud i hængekøjerne.


Folk har fundet pladsen. Både borgere fra Hald, fra de omkringliggende byer, og endda både danske og udenlandske turister på vej til Øster Hurup

Svend Erik Kjær Nielsen


De voksne kan også tage en tur rundt på discgolfbanen, hvis de kan få plads for de unge - eller lade sig udfordre af dem. Eller de kan præparere grillen til fælleshygge og medbragte pølser og snobrød, eller spise den medbragte mad i det hyggelige madpakkehus.

Randers kommune har stillet arealet til rådighed for alle udfoldelserne og Trafik- Bygge - og Boligstyrelsen har sammen med Gjerlev Enslev Sparekasses fond, Lokale og anlægsfonden, Nordeafonden og Elrofonden gjort det store projekt muligt med velvillig økonomisk bistand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce