Annonce
Østjylland

H&M færdig med renovering på Clemensborg Torv: Aarhus-butikken åbner en ny home-afdeling på 520 kvadratmeter

Efter flere måneder renovering kan H&M på Clemensborg Torv fremvise resultatet torsdag 15. april, hvor de også præsenterer en ny Home-afdeling på 520 kvadratmeter. (Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix)
Butikken har gennemgået en større renovering i de seneste måneder. Torsdag 15. april åbner tøj og interiør-butikken.

AARHUS: H&M er igen klar til at åbne helt op for butikken på Clemensborg Torv. Butikken har gennemgået en større renovering, men står nu helt klar til at tage mod århusianerne.

Renoveringen er dog ikke det eneste, der er på programmet. H&M åbner nemlig også op for en såkaldt home-afdeling i Aarhus på samme beliggenhed.

En "shop-in-shop" på 520 kvadratmeter.

H&M Home er et moderne og alsidigt interiørbrand inden for H&M Group, der tilbyder indretningsfund til alle hjemmets rum, fra sengetøj i høj kvalitet til smart opbevaring og tidløse spisestel. H&M Home får egen indgang, og bag butikkens døre venter et inspirerende interiør- og designmekka for alle boligelskere

Ifølge butikskæden er samtlige etager i butikken på Clemensborg Torv blevet gennemrenoveret og har fået et nyt varmt og hjemligt udtryk med rustikke gulve, gulv-til-loft-gardiner og planter

- Vi har glædet os helt vildt til at kunne byde kunderne velkommen i nye flotte rammer. Det er virkelig en dejlig oplevelse, der venter, hvor butikken har fået masser af lys, højt til loftet og en varm følelse gennem hele butikken. Der er planter og varme farver, der giver et imødekommende indtryk. Derudover har der været stor efterspørgsel på vores H&M Home-koncept, som vi nu er stolte af at kunne tilbyde Aarhus. Der er virkelig noget at glæde sig til på Clemensborg Torv, siger Store Manager Tenna Lund Thøgersen.


Derudover har der været stor efterspørgsel på vores H&M Home-koncept, som vi nu er stolte af at kunne tilbyde Aarhus.

Tenna Lund Thøgersen


Butikken står færdig torsdag 15. april, hvor dørene åbnes klokken 10.00.

H&M Danmark har i alt 74 butikker fordelt over hele landet. Der findes derudover 17 H&M Home shop-in-shops og 2 selvstændige H&M Home-konceptbutikker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Borgmester og hele kommuneledelsen i coronaisolation: Kommunen flirter med omsiggribende nedlukningsgrænse

Annonce