Annonce
Kultur

Højaktuel hardrock indtager KulisseLageret

Pretty Maids har aflyst årets julekoncert i Horsens på grund af sygdom, men fredag får byens hårdrock-fans i stedet René Shades. Shotgun Revolution skyder også igen.

Horsens: Selv om Horsens mest berømte band gennem tiderne, Pretty Maids, har måttet aflyse årets udgave af sin traditionsrige julekoncert i byen på grund af frontmand Ronnie Atkins kræftsygdom, får det lokale hardrock-publikum nu alligevel en dosis af de smukke jomfruer.

Fredag aften spiller bandets bassist René Shades nemlig på KulisseLageret med sit højaktuelle soloprojekt.

Shades udsendte i sommer albummet "Teenage Heart Attacks & Rock 'N' Roll Heaven", der er en samling numre, hvor han dyrker nogle af de musikalske sider af sig selv, som får mindre plads i Pretty Maids: mere traditionel rock over pop til country.

- Jeg har altid haft en stor kærlighed til rock, pop og country. Jeg ville gerne mikse de elementer sammen og bevæge mig væk fra det, jeg laver sammen med Pretty Maids, siger han om albummet, hvor han optræder som guitarist og sanger.

Shotgun Revolution er tilbage

Det er Hard Rock Horsens, der har lokket Shades og hans band til KulisseLageret, og at det ikke er en hr. hvem som helst i dansk musik, der kigger forbi, understreges af det hold, der omgiver ham. Ikke mindst i form af den legendariske lydmand Flemming Rasmussen fra Sweet Silence-studiet i København, som blandt andet var ingeniør på nogle af Metallicas mest berømte plader og ifølge Hard Rock Horsens kommer med til KulisseLageret for at skrue på knapperne.

Men selv om det i lokalt musik-perspektiv måske først og fremmest er René Shades, der er blikfang for fredagens koncert, er hovednavnet dog et andet.

Øverst på plakaten står Shotgun Revolution, der siden debuten i 2009 har etableret sig som en af dansk hårdrocks bedre med sine tungt drevne, melodiske sange.

Den københavnske kvartet har ligget stille på albumfronten siden 2016-udgivelsen "All This Could Be Yours", men nu har bandet været en tur i Los Angeles for at indspille en ny skive, hvorfra singlen "Cold Star Light" er udsendt som et aktuelt bevis på, at guitarerne hviner igen.

Dørene åbner kl. 21.

Det er formentlig sådan her, de fleste vil kende René Shades; med høj hat og svingende bas i Pretty Maids. Der er dog andre sider af musikeren, og dem viser han, når han fredag aften besøger KulisseLageret med sit soloprojekt, hvor han har dyrket sin passion for både rock, pop og country. Arkivfoto: Morten Pape

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce