Annonce
Kultur

Højaktuel hardrock indtager KulisseLageret

Pretty Maids har aflyst årets julekoncert i Horsens på grund af sygdom, men fredag får byens hårdrock-fans i stedet René Shades. Shotgun Revolution skyder også igen.

Horsens: Selv om Horsens mest berømte band gennem tiderne, Pretty Maids, har måttet aflyse årets udgave af sin traditionsrige julekoncert i byen på grund af frontmand Ronnie Atkins kræftsygdom, får det lokale hardrock-publikum nu alligevel en dosis af de smukke jomfruer.

Fredag aften spiller bandets bassist René Shades nemlig på KulisseLageret med sit højaktuelle soloprojekt.

Shades udsendte i sommer albummet "Teenage Heart Attacks & Rock 'N' Roll Heaven", der er en samling numre, hvor han dyrker nogle af de musikalske sider af sig selv, som får mindre plads i Pretty Maids: mere traditionel rock over pop til country.

- Jeg har altid haft en stor kærlighed til rock, pop og country. Jeg ville gerne mikse de elementer sammen og bevæge mig væk fra det, jeg laver sammen med Pretty Maids, siger han om albummet, hvor han optræder som guitarist og sanger.

Shotgun Revolution er tilbage

Det er Hard Rock Horsens, der har lokket Shades og hans band til KulisseLageret, og at det ikke er en hr. hvem som helst i dansk musik, der kigger forbi, understreges af det hold, der omgiver ham. Ikke mindst i form af den legendariske lydmand Flemming Rasmussen fra Sweet Silence-studiet i København, som blandt andet var ingeniør på nogle af Metallicas mest berømte plader og ifølge Hard Rock Horsens kommer med til KulisseLageret for at skrue på knapperne.

Men selv om det i lokalt musik-perspektiv måske først og fremmest er René Shades, der er blikfang for fredagens koncert, er hovednavnet dog et andet.

Øverst på plakaten står Shotgun Revolution, der siden debuten i 2009 har etableret sig som en af dansk hårdrocks bedre med sine tungt drevne, melodiske sange.

Den københavnske kvartet har ligget stille på albumfronten siden 2016-udgivelsen "All This Could Be Yours", men nu har bandet været en tur i Los Angeles for at indspille en ny skive, hvorfra singlen "Cold Star Light" er udsendt som et aktuelt bevis på, at guitarerne hviner igen.

Dørene åbner kl. 21.

Det er formentlig sådan her, de fleste vil kende René Shades; med høj hat og svingende bas i Pretty Maids. Der er dog andre sider af musikeren, og dem viser han, når han fredag aften besøger KulisseLageret med sit soloprojekt, hvor han har dyrket sin passion for både rock, pop og country. Arkivfoto: Morten Pape

Annonce
Erhverv For abonnenter

Holch Povlsen og prins Joachim taber penge i Horsens-selskab: Omsætningen dykkede efter Wedells exit

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Boligvej lukkes permanent for smutvejstrafik: Kommunen vil tvinge bilisterne ud på de store veje

Horsens For abonnenter

Christina og Torialy har ligget søvnløse af bekymring i flere uger, fordi deres datter var fanget i omstridte ghettoregler: Onsdag blev den bedste dag i lang tid

Sport

Nedtur for OL-guldvinderen: Rindom smed VM-guldet på sidste sejlads

Horsens For abonnenter

Stressramte Line hylder sin læge: Selvom jeg har kontaktet hende 700 gange, får jeg altid et ordentligt svar

Dall: Støttepartierne lagde regeringen i benlås og fik deres finanslov

Erhverv For abonnenter

Efter syv magre år har restaurant endelig overskud: Se status fra 20 lokale firmaer i ugens regnskaber

Navne

Jens Jørgen måtte køre B&B videre, da konen Inger gik bort: Nu har han sørget for folks bondegårdsferier i et kvart århundrede

Horsens

Mistænkt butikstyv havde slet ikke stjålet noget - men da politiet kiggede overvågningen igennem var det en anden sag

Flertal finder penge til bedre forhold for fødende efter tre år

Navne

Horsens-virksomhed med base i NRGi House får ny topchef

AC Horsens For abonnenter

AC Horsens ser på disse fire spillere: - De er for gode, hvor de spiller nu

Horsens

Fodgænger trådte direkte ud foran bil og blev ramt

Annonce