Annonce
112

Høj musik og hashlugt på parkeringsplads i Skejby: To 21-årige anholdt

Ingen af de 21-årige var særlig samarbejdsvillige under anholdelsen. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
En aften med høj musik endte i en dobbelt anholdelse på Olof Palmes Allé.
Annonce

SKEJBY: To 21-årige mænd blev mandag aften anholdt i forbindelse med en episode på en parkeringsplads på Olof Palmes Allé i det nordlige Aarhus.

Klokken 23.44 fik politiet en anmeldelse fra beboere i området, som havde set et par biler holde på parkeringspladsen. Fra bilerne lød der høj musik og folk i området var generelt utrygge ved bilerne, så derfor kørte en patrulje ud for at se nærmere på parkeringspladsen. Her lagde de mærke til at der lugtede kraftigt af hash i den ene af bilerne, og derfor bad betjentene de to 21-årige mænd om at træde ud af bilen.

Det reagerede den ene mand, som var passager i bilen, dog ikke på men begyndte i stedet at tage sin mobiltelefon op af lommen. Han råbte af betjentene, og da den ene tog fat i ham for at få ham ud og fjerne mobilen fra ham, forsøgte han at skubbe betjentens hånd væk. Han blev derfor anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Mens han blev anholdt, råbte hans 21-årige ven skældsord efter patruljen, og det kostede ham en anholdelse og sigtelse for at fornærme politiet.

Da de to var blevet anholdt, ransagede betjentene bilen. Her fandt de en pose skunk, som ingen af de to mænd ville kendes ved. Den blev beslaglagt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Psykisk vold per kontrakt

Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Horsens

Horsensianerne på Søndergade: Stramninger er okay. Vi stoler på myndighederne

Horsens

Færre ramt i det seneste døgn: Seks nye smittede i Horsens Kommune

Annonce