Annonce
Horsens

Hætteklædte mænd luskede ved Næsset: En time senere var der indbrud et andet sted

Genrefoto: Michael Bager
To sager fra natten til søndag bliver af politiet kædet sammen, og det er ført til anholdelsen af to mænd, som er sigtet for både indbrud og forsøg på indbrud.
Annonce

Horsens/Hovedgård/Odder: Tre hætteklædte mænd bankede søndag klokken 0.26 på døren til en villa på Næsset i Horsens. Da beboeren åbnede, løb de imidlertid væk. Det oplyser Sydøstjyllands Politi, som i samme forbindelse fik melding om en mistænkelig bil. Den viste sig at tilhøre en 26-årig mand fra Odder, som er godt kendt af politiet som indbrudstyv, fortæller vagtchef John Skøtt.

Omkring en time senere fik politiet anmeldelse om et indbrud på Vithervej i Hovedgård. Her vågnede beboerne på første sal ved støj og kunne kort efter konstatere, at der havde været indbrud og var stjålet nogle møbler. Gerningsmændene var kommet ind ved at knuse ruden i terrassedøren. Beboerne nåede ikke at se gerningsmændene, men hørte dem køre derfra. Det fremgår af politiets døgnrapport.

Da politiet i samme øjeblik modtog anmeldelsen, ledte det mistanken hen på den 26-årige mand fra Odder, hvis bil lidt tidligere var set ved Næsset. Med formodning om, at bilen før eller siden ville vende mod hjemstavnen, lykkedes det med hjælp fra Østjyllands Politi at møde og standse bilen i Odder klokken 2.45. Her blev to mænd anholdt - den 26-årige Odder-borger samt en 30-årig mand fra Aarhus, oplyser vagtchefen.

De havde ingen tyvekoster fra Hovedgård i bilen, men ved huset i Hovedgård, som var udsat for indbrud, er der fundet markante sålaftryk, som, politiet mener, tilhører den 26-årige mand fra Odder.

Begge blev derfor anholdt, og de er nu sigtet for såvel indbruddet i Hovedgård samt forsøg på indbrud på Næsset, oplyser vagtchef John Skøtt.

Den tredje mand, der blev set ved Næsset, har politiet ingen spor af, oplyser han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Næste runde starter: Beboere på to plejecentre får andet stik i denne uge

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Annonce