Annonce
Ikast-Brande

Hætteklædt mand opsøgte 36-årig derhjemme: Stak efter halsen med kniv

36-årig snittet i armen med kniv på Vejlevej i Brande. Foto: Local Eyes
Der udspillede sig lørdag en episode, hvor en mand fra Brande blev snittet i armen med en kniv. Politiet har indtil videre kun få spor.

Brande: Lørdag eftermiddag blev en 36-årig mand opsøgt af en hætteklædt person på sin hjemmeadresse på Vejlevej i Brande.

Manden med hætten medbragte en kniv.

- I det øjeblik, døren bliver åbnet, så stikker han efter halsen på forurettede, som så bliver snittet i højre arm, siger vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi Jesper Brøndum, der betegner det som et overfladesnit.

Gerningsmanden er indtil videre ukendt, og der foreligger ikke andet signalementet af manden, end at han var hætteklædt.

- Vi har haft hele den store pakke nede på stedet. Indsatsleder, patrulje med efterforskning og teknikere fra Kriminalteknisk Center. Og den forurettede er selvfølgelig blevet personundersøgt for at finde spor, siger Jesper Brøndum.

Annonce

Politiet har kun få oplysninger

Ligesom gerningsmandens identitet er ukendt, står hans motiv heller ikke klart. De mange usikkerheder bunder til dels i, at den 36-årige forurettede ikke er særligt meddelsom.

- Det er måske noget internt. Det lader i hvert fald til, at de to parter godt kender hinanden, siger vagtchefen.

Det står ikke helt klart, hvor længe episoden varede. Ifølge Jesper Brøndum har det dog formentlig ikke været ret lang tid. Tilsyneladende har der kun været et enkelt stik efter halsen, som så ramte armen, hvorefter gerningsmanden er stukket af fra stedet.

Historien melder ikke noget om, hvorvidt der er blevet udvekslet ord i forbindelse med hændelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce