Annonce
Ikast-Brande

Hærværks-kørsel på boldbane

Politiet har fået registreringsnumrene på flere af bilerne, så det bliver ikke så svært at finde gerningsmændene bag hærværket. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Hampen: Torsdag aften 14. januar muntrede førerne af fem biler sig med at køre rundt på boldbanerne ved Hampen Hallen, en aktivitet der efterlod forholdsvis dybe spor i grønsværen.

Uheldigvis for de implicerede blev deres noget alternative idrætsudøvelse foreviget af kameraer, og billederne, hvorpå man kan se flere af bilernes registreringsnumre, bliver nu overgivet til landbetjent Viggo Nielsen.

Det er Hampen Idrætsforening, der står som anmelder af hærværket på banerne, som tilhører og vedligeholdes af Ikast-Brande kommune, og der venter nu formentlig de implicerede et større erstatningskrav.

Formanden for Hampen Idrætsforening, Anton Kristensen, oplyser, at der er opstået dybe spor på begge boldbaner ved hallen.

- Jeg har talt med Ikast-Brande Kommune om problemet, og de vil sende nogle folk ud for at se på skaderne - jeg håber det kan lade sig gøre at reparere det, siger Anton Kristensen.

- Hvor meget det vil koste, kan vi ikke sige noget om endnu. Men det er da irriterende, tilføjer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Se videoen: Skarpheden manglede - AC Horsens satsede men måtte nøjes med 0-0 mod VB

Horsens

Nyt testcenter på vej: Om få dage kan man få lavet en kviktest i Brædstrup

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce