Annonce
Horsens

Hær af bamser skal demonstrere for børnenes sag

118 horsensianske bamser stilles lørdag formiddag op foran Christiansborg for at demonstrere for minimumsnormeringer i landets daginstitutioner. Privatfoto

Horsens: Flere end 100 deltagere fra Horsens er med, når Forældrebevægelsen #HvorErDerEnVoksen lørdag demonstrerer foran Christiansborg i København.

Men i modsætning til bevægelsens tidligere demonstrationer er der ikke tale om forældre, der møder op for at tale børnenes sag.

I stedet har bevægelsen - på coronavenlig vis - samlet bamser ind, som sendes til Christiansborg for at gøre politikerne opmærksomme på, at forældrebevægelsen stadig mener, der er for få voksne i landets daginstitutioner.

Annonce

- Hver enkelt bamse repræsenterer de mange børn, som stadig venter på flere kompetente, nærværende voksne i den hverdag i daginstitutionerne, hvor der fortsat ikke er voksne nok. Vi vil have minimumsnormeringer i børnehøjde, da børnene kun forholder sig til de voksne, som de kan se, og som er tilstede, skriver bevægelsens lokale talsmand Sanne Stensig Tange i en mail til Horsens Folkeblad.

Bamserne er indsamlet via Facebook, og de blev fredag fragtet til København, hvor de mødes med bamser fra resten af landet til demonstrationen, der streames live på Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce