Annonce
Østjylland

Hård start: AGF Kvindefodbold tabte 0-4 på kunstgræsset i Farum

Anders Nim og spillerne i AGF Kvindefodbold indledte sæsonen med et nederlag. Foto: Axel Schütt
AGF Kvindefodbold debuterede i den bedste fodboldrække med et nederlag til sidste sæsons bronzevindere fra FC Nordsjælland. Holdet var godt med i de første 85 minutter af kampen, men bukkede under til sidst.
Annonce

FODBOLD: AGF Kvindefodbold fik en hård start på tilværelsen i den bedste kvindelige fodboldrække. Sæsondebuten endte med lidt af en afklapsning til det unge mandskab, der længe var med i opgøret, men bukkede under i de sidste 10 minutter og måtte tage fra Farum Park med et nederlag på 0-4.

Ikke den bedste begyndelse for det nye projekt i århusiansk elitefodbold.

De hvidklædte kom bagud efter 22 minutters spil, men havde inden pausen mulighed for at bringe balance i regnskabet. I anden halvleg var AGF også godt med i kampen, men formåede heller ikke her at komme på tavlen. I stedet endte det med lidt af lussing på kunstgræsset i Farum. To gange indenfor kort tid fik hjemmeholdet målet til at blafre og i overtiden scorede nordsjællænderne deres fjerde og sidste mål i opgøret.

- Det var helt lige i de første 85 minutter. FC Nordsjælland havde mulighed for at komme foran 2-0, men vi havde bestemt også vores chancer for at udligne. Det var i det hele taget en meget taktisk og fysisk affære i noget der mindede om 40 graders varme på kunstgræsset i Farum. Jeg er egentlig glad for det, vi leverede i størstedelen af kampen, sagde cheftræner Anders Nim og tilføjede, at hans hold blev ramt, da anfører Christina Ravn måtte forlade opgøret med en knæskade.


Det var helt lige i de første 85 minutter. FC Nordsjælland havde mulighed for at komme foran 2-0, men vi havde bestemt også vores chancer for at udligne.

Anders Nim


- Det var lidt en kombination af, at hun måtte forlade banen og vi søgte en udligning. Da de kom på 2-0, var vi kørt lidt trætte, fordi vi havde satset offensivt frem mod det tidspunkt, lød det fra træneren, der ikke mente, at 0-4 var et retvisende resultat for kampen.

- Vi har et ungt hold, som var oppe mod det, der kan blive det bedste hold i ligaen i denne sæson. Det hold spillede vi lige op med i store dele af opgøret. Det skal vi tage med os, men det er klart, at vi også skal have en snak om, at vi ikke må falde sammen, som vi gjorde til sidst. Vi skal dø med støvlerne på, sagde Anders Nim.

Fakta, Kvindeligaen

FC Nordsjælland - AGF Kvindefodbold 4-0 (1-0)

Mål.: 22. 1-0 Lærke Søndergaard, 84. 2-0 Cecilie Larsen, 86. 3-0 Kathrine Kühl Møller, 90. 4-0 Kathrine Kühl Møller

AGF: Katrine Svane - Emma Andersen, Sofie Vendelbo, Christina Ravn (69: Sofie Kamp), Christina Beck - Cecilie Johansen, Maria Denius, Freja Storm (75: Hannah Bacon), Mathilde Kruse - Sofia Bloch, Maria Herdel

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce