Annonce
Erhverv

Hård kamp om hussælgerne: EDC opruster i lokal kamp på boligmarkedet

Birthe Knudsen, der er enke efter afdøde ejendomsmægler Christian Knudsen, har fået solgt ejendomsmæglerbutikken til EDC og ejendomsmægler Alex Mandrup Paulsen. Foto: Morten Pape

EDC i Horsens er klar til at åbne i Brædstrup og flytter ind hos den tidligere RealMæglerne, som lukkede i december. Indehaver Alex Mandrup Paulsen går efter at erobre halvdelen af ejendomsmarkedet i Brædstrup inden for tre år.

Brædstrup: - Det er ingen hemmelighed, at EDC i mange år har haft lyst til at åbne en forretning i Brædstrup. Vi er den største ejendomsmæglerkæde i Horsens Kommune, og derfor er det naturligt, at vi dækker hele kommunen og også er til stede i Brædstrup.

Sådan lyder det fra indehaveren af EDC i Horsens, Alex Mandrup Paulsen, som forventer at åbne en helt ny EDC-forretning omkring 1. februar på Søndergade 3A i Brædstrup, hvor RealMæglerne tidligere havde til huse.

Annonce

EDC går ind i Brædstrup, fordi vi tror på, der er et marked. Byen har et stort opland, og der er derfor et stort potentiale.

Alex Mandrup Paulsen, indehaver EDC Horsens
Indehaveren af EDC Horsens er Alex Mandrup Paulsen er meget tilfreds med sin nye butiks beliggenhed. Forretningen er den første, man ser i Brædstrup, siger han. Foto: Morten Pape

En by i vækst

EDC i Horsens har derfor købt både forretning og det resterende inventar af RealMæglerne Brædstrup, som lukkede i december, og nu håber indehaveren, at det er muligt at skabe en god forretning i byen.

- Vi tror fuldt og helt på projektet. Vores mål er, at vi vil have en markedsandel på 50 procent inden for tre år. Brædstrup er en by i vækst, og den har et butiksliv, der er meget større end f.eks. Juelsminde. Derudover tilbyder byen alt, hvad en børnefamilie kan ønske sig, så der er alle forudsætninger for at skabe sig et godt liv i Brædstrup. Det vil vi gerne være med til at formidle til køberne. Samtidig har vi butikker i Horsens, Skanderborg og Ry, så på den måde kan vi få en optimal dækning af hele området. Dermed bringer vi noget til bordet, som de andre mæglere ikke kan tilbyde, siger Alex Mandrup Paulsen.

Ejendomsmægler Alex Mandrup Paulsen forventer at slå døren op til sin nye forretning i Brædstrup 1. februar. Foto: Morten Pape

Hurtig handel

Indehaveren af EDC i Horsens kan ikke på nuværende tidspunkt oplyse, hvem der skal drive ejendomsmæglerforretningen, eller hvor stor bemandingen skal være. Det hele er nemlig gået stærkt med at få en aftale på plads med ejerne af Søndergade 3A og med Birthe Knudsen, enken efter realmægler Christian Knudsen.

- Jeg er utrolig glad for denne løsning. Jeg havde håbet, at den medejer, vi fik ind, kunne drive forretningen videre, men da det ikke var muligt, er det dejligt, at EDC vil køre det videre, siger Birthe Knudsen.

Hun oplyser, at alle hussælgere fra RealMæglerne Brædstrup er blevet overdraget til RealMæglerne i Horsens, og husemnerne bliver derfor ikke en del af EDC's udvalg. Det er dog ikke noget problem ifølge indehaveren af EDC.

- Vi sælger i forvejen huse herude, og vi har p.t. 15 ejendomme til salg i Brædstrup og Østbirk i dag, så vi er allerede godt til stede. Vi tror derfor på, at vi nok skal kunne køre en forretning op herude. Vi har da prøvet det før, siger Alex Mandrup Paulsen med et smil.

EDC i Horsens sælger mellem 600 og 700 boliger om året og har 45 ansatte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce