Annonce
Kultur

Håndværker-show: Ulla Jessen-show smider torsdagene

Ulla Jessen gæster Horsens i november med showet "Sjow i Håndværkeren". Her ses hun i forbindelse med Rottefælderevyen i Svendborg for nogle år siden. Arkivfoto: Michael Bager
"Sjow i Håndværkeren" med Ulla Jessen i Håndværkerforeningen ændrer et par forestillingsdatoer i november.

Horsens: I 1970'erne blev Ulla Jessen blandt andet kendt for at smide kludene i sengekants- og soldaterfilm, men når den erfarne skuespiller Ulla Jessen i november gæster Horsens med sit nye show, bliver det torsdagene, der smides.

Det oplyser impressario og kapelmester Lasse Holy.

Showet "Sjow i Håndværkeren" har justeret på datoerne i kalenderen, hvor man på grund af den nye danseskole om torsdagen med Mads Vad har valgt at droppe et par spilledage.

- Det viste sig, at der kom et andet arrangement med danseskole på tværs, så derfor har vi valgt at droppe torsdagene, forklarer den lokale showmanager.

Ellers er perioden dog den samme og udvidet med en enkelt eftermiddagsforestilling, så showet nu kan ses fredag og lørdag 8.-9. november og igen 15.-16. november, alle gange kl. 20, samt lørdag 16. november kl. 14.30.

Billetsalget er begyndt, og spisning er inkluderet i billetprisen. Billetter bestilles via Håndværkerforeningen.

Det er parret Gitte Fogh Jul og Lasse Holy, der i samarbejde med Ulla Jessen arrangerer, og showet kan ifølge kapelmester Lasse Holy hverken betegnes som en revy eller en kabaret.

- Det er ikke nogen Horsens Revy, og det har vi ikke haft i over 10 år. Horsensianerne gider ikke revyer, men de vil gerne underholdes, så vi har i flere år arbejdet på at få det her op at stå. Vi er et fantastisk godt hold, som kommer med noget ret sjovt, fortæller Lasse Holy. Med på sjow-holdet i Horsens er skuespillerne Jakob Marcussen og René Maarløe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Wengel rejste fra Melbourne til Horsens: Det var den mest syrede tur

Annonce