Annonce
forside

Håndværker ramt af gasbeton-mur under blæsevejr

Arkivfoto

Horsens: En håndværker, der var tidligt på færde i Bygholm Bakker-udstykningen Normandshave, kom galt afsted i blæsevejret fredag morgen.

Kl. 6.22 var han ved at bære et stillads ind på byggepladsen, da en gasbeton-mur væltede ned over ham. Han kom heldigvis ikke noget til, fortæller vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

Senere på dagen blev muren stivet af for at sikre, at det ikke sker igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

En gennemarbejdet bog

Læserbrev

Byrådsmedlem i replik: Vi skal aldrig have genindført den erhvervsfjendtlige dækningsafgift - aldrig!

Læserbrev: 28. november skrev Kim M. Bekker et læserbrev, hvori han slog et slag for genindførelsen af dækningsafgiften for virksomhederne i Horsens Kommune. Indtægten fra dækningsafgiften skulle således øremærkes til finansiering af en lettelse i grundskylden for boligejere. Kim opfordrede ligeledes os politikere til at tilkendegive vores mening om dette forslag. På vegne af Liberal Alliance kan jeg relativt hurtigt tilkendegive vores holdning: Vi skal aldrig have genindført den erhvervsfjendtlige dækningsafgift - aldrig! I Liberal Alliance mener vi, at skatter og afgifter i Horsens Kommune skal begrænses, fordi det giver gode muligheder for, at virksomhederne i kommunen kan vokse, ekspandere og skabe flere jobs - og måske endda trække nye virksomheder til. At genindføre nye, erhvervsfjendtlige skatter og afgifter vil blot give den modsatte effekt og sende et rigtig skidt signal til omverdenen om, at vi i Horsens ikke vil væksten, ikke vil erhvervslivet og ikke ønsker at tiltrække flere jobs. I Liberal Alliance har vi ikke så gode erfaringer med at kravle op i træer. Alligevel vover jeg klatreturen og meddeler, at Liberal Alliance aldrig kommer til at lægge mandat til en genindførsel af dækningsafgiften i Horsens Kommune. Omvendt kan jeg love husejerne i Horsens Kommune, at vi fortsat vil kæmpe for at lette grundskylden for boligejerne - som vi har gjort hvert eneste år til budgetforhandlingerne, siden LA blev repræsenteret i byrådet for 10 år siden.

Annonce