Annonce
Ikast-Brande

Håndboldturnering  aflyst på grund af corona

Brande HK’s Dennis S. Jensen trykker af i kampen mod de senere fynske vindere af herrernes A-række i 2018, OH 77 : Arkivfoto: Mikael Lund
Årets udgave af den traditionsrige turnering er blevet aflyst. Regeringens udmelding gjorde udslaget
Annonce

Brande: Brande Håndboldklub valgte sent torsdag aften at aflyse 2020-udgaven af den traditionsrige træningsturnering Jack & Jones Cup, som i 2018 kunne fejre 25-års jubilæum. Beslutningen er en direkte konsekvens af meldingen om, at forsamlingsforbuddet alligevel ikke vil blive lempet.

- Vi har her til aften taget en rigtig ærgerlig og trist beslutning, nemlig at aflyse årets udgave af Jack & Jones Cup pga. corona, oplyser Anne-Mette Kongedam på vegne af håndboldklubbens cupudvalg.

- Beslutningen er taget på baggrund af rigtig mange snakke og gennemgang af retningslinjer fra myndighedernes side. Vi har sammen med mange andre foreninger deltaget i et webinar, hvor de gældende regler er blevet gennemgået af DHF. Vi har til det allersidste håbet på at kunne gennemføre Jack & Jones Cup, men med dagens udmelding fra regeringen om ikke at forhøje forsamlingsforbuddet samtidig med de foranstaltninger, vi skal gøre i forbindelse med kampe og overnatning, mener vi ikke, vi kan gennemføre Jack & Jones Cup. Vi kan ikke stå inde for en forsvarlig afvikling af kampe og risikoen der er i det sociale aspekt, der er samtidig med overnatning og festen lørdag – den risiko vil vi ikke løbe, alt sammen med baggrund i covid-19, uddyber Anne-Mette Kongedam.

Annonce

Vil ikke gå på kompromis

- Jack & Jones Cup er et stævne, som rigtig mange ser frem til hvert år, og som deltagerne betaler for at deltage i. Vi vil ikke gå på kompromis, og vi ønsker at kunne stå 200 % inde for det produkt, vi leverer til vores deltagere, og det kan vi desværre ikke på nuværende tidspunkt.


Vi vil ikke gå på kompromis, og vi ønsker at kunne stå 200 % inde for det produkt, vi leverer til vores deltagere, og det kan vi desværre ikke på nuværende tidspunkt

Anne-Mette Kongedam, Jack & Jones Cup


- Vi er rigtig kede af de gener, det kan medføre ude i klubberne i forberedelsen til en ny sæson, men vi håber selvfølgelig på forståelse på forståelse for vores beslutning, fortsætter Anne-Mette Kongedam, som afslutningsvis garanterer, at Jack & Jones Cup vender stærkt tilbage i 2021, til den tid i weekenden 10.-12. september, hvor håndboldklubben håber på at gense mange af de klubber, der tidligere har deltaget i træningsturneringen.

Aflysningen bliver lidt af en økonomisk bet for håndboldklubben, der så sent som sidste år tjente omkring 100.000 kr. på at afholde Jack & Jones Cup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Horsens

Dagens corona-tal: På ét punkt ligner Horsens Kommune ikke de andre

Annonce