Annonce
Odder

Gymnasielæreren bestod eksamen og kom i byrådet

Martin Mikkelsen træder ind i byrådet efter nytår. Foto: Søren E. Alwan.

Martin Mikkelsen (K) følger partikollegaen Niels Rosenberg i byrådet. Han tager over efter Jakob Taul for de konservative.

Odder: Han var den nye ulv i flokken, men han hylede højt nok til en plads i byrådet. Martin Mikkelsen, der til daglig ernærer sig som gymnasielærer på Odder Gymnasium, træder ind i byrådet efter nytår.

- Jeg er utrolig stolt. Det er noget af en ære at få lov til det. Specielt når jeg er ret ny. Jeg har boet her i to år og kommer fra Aalborg, så det er virkelig noget af et privilegium, som jeg håber, jeg kan leve op til, lød det fra en ydmyg Martin Mikkelsen, som erkendte, at han var overrasket over resultatet.

- Ja, det er jeg. I sådan en valgkamp skyder man lidt ud til højre og venstre. Man ved jo ikke, om man skiller sig ud fra de mange andre kandidater, så man har ikke nogen fornemmelse. Det er ikke som til et folketingsvalg, hvor man har meningsmålinger. Så man kan ikke rigtig fornemme det, lød det fra den 30-årige lokalpolitiker.

 

Samfundsfag lidt over otte

Selvom resultatet trak ud natten til onsdag, gav det ikke en fridag på Odder Gymnasium få timer senere.

- Kvart over otte skal jeg undervise i samfundsfag. Der skal vi tale om resultatet og om konstituering. Så det bliver lidt specielt at gøre det på den måde. Derefter har jeg undervisning indtil klokken tre, så der bliver gang i den. Det bliver noget med en del kaffe og noget frisk luft, og så håber vi, det går, lød det fra en smilende Martin Mikkelsen.

Sammen med de andre opstillede kandidater blev han holdt på pinebænken om, hvorvidt han var købt eller solgt, indtil klokken havde passeret 02.00.

- Det var spændende. Nogle sagde til mig, at det ville blive mig, fordi jeg havde fået et rigtig godt stemmetal her i Odder by. Men igen, man skal også passe på med at tro for meget, for man bliver så hurtigt skuffet. Jeg ville hellere ikke forvente noget og så blive positivt overrasket. Det har været min tilgang fra start, at det næsten ville være for godt til at være sandt, når jeg stiller op for første gang. Men det er lykkedes, og det er jo rigtig fint, lød det på ægte nordjysk manér.

Annonce
Kultur For abonnenter

Holder langemand i ro lidt endnu: Det Gule Pakhus håber på, at en "helt" træder ind på scenen

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Sjuskede trailerparkeringer på Smedetorv: Spærrer ledige p-pladser for beboerne

Navne For abonnenter

Florin løftede stemningen i hvert rum han indtog: Kom til Danmark for at sikre sin fremtidige familie et bedre liv - og nåede det inden sin alt for tidlige død

Sport

Nyindkøb gav pote: HIC moste BK Amager og kunne endelig rotere spillerne i forløsende storsejr

Danmark For abonnenter

Kendisser på stemmesedlen har en fordel, men ingen nem genvej til valg

75-årigt kærestepar var blandt ofrene i Kongsberg-angreb

Hedensted For abonnenter

Institutions opkøb af huse bekymrer i landsby: Det er godt, at de er her, men det kan blive for meget

Horsens

17-årig mand opsøgt af større gruppe på egen bopæl og overfaldet med golfkølle: Politiet er talstærkt til stede på Hybenvej

Horsens For abonnenter

Her er området, hvor en ny skov ved Hansted skal rejses: Men hvad med vores udsigter og vores landbrug, spørger lodsejere

Kristendemokraternes formand: Pilen peger på Pape

Kultur

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

I øvrigt mener jeg For abonnenter

Digital sejr ad helvede til: Blæs projekt brugervenlighed i gang

Horsens

Nu bliver Gudenåen genskabt: Første etape bliver 600.000 kr. billigere end forventet

Annonce