Annonce
Odder

Gylling rocker igen i 2020

Den hårde rock har gode kår i Gylling, så efter forårets succes med den første udgave af Hads Herred Rockfestival er datoen sat for endnu en hel dag med rock på sportspladsen. Arkivfoto: Morten Pape
Metal I Forsamlingshuset er klar med de første koncerter og en dato for endnu en omgang Hads Herred Rockfestival.

Gylling: Det var ikke ligefrem solen, der strålede over den første udgave af Hads Herred Rockfestival tilbage i maj-måned. Alligevel blev endags-festivalen på sportspladsen i Gylling så stor en succes, at 2020-udgaven allerede er planlagt.

- Den første festival gav så mange store smil på læberne hos både gæster, bands og arrangører, at vi har bestemt os for, at vi må gøre det igen, lyder det i en pressemeddelelse fra foreningen bag festivalen, Metal i Forsamlingshuset.

I 2020 er store bededag skiftet ud med fredag efter Kristi himmelfartsdag altså 22. maj.

Og man behøver ikke være bange for at skulle følge en eller anden form for feriekøreplan med de offentlige transportmidler. Der bliver nemlig hyret busser til at køre fra både Horsens og Aarhus og tilbage igen, så alle kan komme hjem selvom de har fået lidt mere end en enkelt øl i løbet af dagen.

Annonce

Metal i forsamlinghuset

Metal i Forsamlingshuset har selvfølgelig ikke tænkt sig at vente helt til maj måned næste år med at præsentere rockmusik for folket.

De første navne er også sat på til efterårets koncerter i forsamlingshuset.

28. september er det De Frigjorte, Wrath of Belial og Persecutor, der står for underholdningen, mens det 23. november er Crocell, Silhouette og Hellmaze, der spiller på scenen i forsamlingshuset.

Billetterne til såvel Metal I Forsamlingehuset, Hads Herred Rockfestival samt buskørsel til festivalen er sat til salg på www.odderbilletten.dk.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Udbrændt bil på Buelundvej

Erhverv

Frygt for corona-virus: Horsens-virksomhed aflyser messebesøg og indfører besøgs-karantæne på Kometvej

Annonce