Annonce
Horsens

Gule biler kører til både Odder og Juelsminde og tester for covid-19

Kortet her viser, hvor man aktuelt kan blive testet for covid-19. Men da stoppesteder og tider kan ændre sig fra dag til dag, er det en god idé at tjekke steder og tider ud på www.corona.rm.dk først. Illustration: Region Midtjylland
Region Midtjylland har indsat gule testbiler, der kan teste turister for corona i sommerlandet - uden tidsbestillling.
Annonce

Regionen: Farven er solgul på de testbiler, som fra mandag morgen 22. juni er begyndt at køre rundt i Region Midtjylland med et tilbud om en test for covid-19.

De nye biler er Testcenter Danmarks lettilgængelige, mobile tilbud til borgere og danske turister i Region Midtjylland.

Bilerne, som drives af af Region Midtjylland, har stoppesteder i alt 15 steder rundt om i regionen, steder hvor der erfaringsmæssigt færdes mange mennesker, blandt andet en række turistattraktioner.

På kortet, som er tilknyttet artiklen her,  kan man se de foreløbige stoppesteder, men deres placering kan ændre sig undervejs, hvis behovet for eller efterspørgslen på tests skulle ændre sig.

Hvor stoppestederne aktuelt befinder sig, vil man til hver en tid kunne holde sig orienteret om på adressen www.corona.rm.dk. Fra starten er der blandt andet stoppested ved Vita Park i Odder og Juelsminde Havn og Marina.

For at gøre det så nemt som muligt at få taget en test, kan alle over 18 år bare møde op ved de gule testbiler, skanne sundhedskortet og få podningen overstået. Det er med andre ord ikke nødvendigt at bestille tid i forvejen. Svaret på sin test kan ses på sundhed.dk indenfor maksimalt 72 timer, men viser testen, at man er smittet, vil man blive kontaktet direkte.

Børn under 15 år kan ikke blive testet i de gule biler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pandemier. Det er vores egen skyld

Horsens

Trods påbud og dødsfald: - Jeg har tillid til både personale og ledelse, når jeg taler med avisen

Annonce