Annonce
Hedensted

Guldsmedeforretning skrumper ind for at gøre plads til en frisørsalon

22-årige Michela Bagge er i fuld gang med at indrette sin nye frisørsalon i forældrenes guldsmedeforretning på Vejlevej i Hedensted. Foto: Morten Pape
Den kendte guldsmede- og urmagerforretning på Vejlevej i Hedensted, Bagge's Guld & Sølv, er i gang med at omdanne en del af lokalerne den kommende frisøsalon Guldsaksen.
Annonce

Hedensted: Mandag 24. februar sker der noget nyt i handelslivet i Hedensted. Familien Bagge slår denne dag dørene op til en ombygget og nyrenoveret butik på Vejlevej 8 i Hedensted. Her ligger guldsmedeforretningen Bagge’s Guld & Sølv, som skrumper ind for at gøre plads til frisørsalonen Guldsaksen, som ejes og drives af Michela Bagge. Hun er datter af Flemming og Vivi Bagge, der står bag Bagge´s Guld & Sølv.

Michela er 22 år gammel, og er født og opvokset i Hedensted. Den nye salon indrettes i det allerede eksisterende butikslokale, hvorfor guldsmede- og urmagerforretningen rykker ind på de kvadratmeter, der tidligere har været brugt som lager/kontor. Det bliver så i stedet placeret i et baglokale til bygningen på Vejlevej.

- Det er vigtigt for os at sige, at guldsmedeforretningen kører helt uændret videre, siger Flemming Bagge, der også ejer og driver en guldsmedebutik i Horsens.

Sønnen Patrick er i øvrigt også udlært guldsmed og som sådan også en del af firmaet. Han er fortrinsvis at finde i forretningen i Horsens.

Michela Bagge er udlært hos Din Frisør Varberg i Horsens, og hun har hele tiden haft en drøm om at blive selvstændig frisør. Foto: Morten Pape
Annonce

Udlært hos Horsens-frisør

Michela Bagge har taget den fire-årige frisøruddannelse og er udlært hos Din Frisør Varberg i Horsens. Hun har desuden været ansat i frisørsalonen Klip 8 på Østerbrogade i Hedensted, men det har hele tiden været hendes drøm at blive selvstændig frisør i hendes fødeby. Derfor glæder hun sig også over, at det har vist sig muligt for hende at indrette en salon i hendes forældres guldsmedeforretning.

- Vi har faktisk ikke overvejet andre muligheder. Vi synes alle sammen, at det er en rigtig god idé, at vi rykker sammen her på Vejlevej 8, siger Flemming Bagge.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at byde alle velkommen i min nye salon. Det er virkelig en drøm, der går i opfyldelse, siger Michela Bagge, der tilbyder alt inden for frisørfaget - lige fra herreklip, dameklip, børneklip og farve- og permanentbehandlinger til professionel rådgivning.

I forbindelse med ombygningen af butikken er Bagge’s Guld & Sølv lukket frem til åbningsdagen for salonen 24. februar. Salonen vil være åben på mandage, tirsdage, torsdage og fredage, mens guldsmedebutikkens åbningstider kører uændrede videre.

Med tilføjelsen af Guldsaksen er der nu ifølge erhvervsdatabasen Biq 14 frisørsaloner i Hedensted.

Michela Bagge glæder sig til at slå dørene op til sin nye frisørsalon "Guldsaksen". Det sker mandag 24. februar. Foto: Morten Pape
Bagge´s Guld & Sølv i Hedensted holder lukket under ombygningen, hvor butikken skrumper ind for at gøre plads til en frisørsalon. Foto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Forstå kravet om mundbind i Horsens: Hvor skal man have dem på? Hvem kan slippe for dem? Må man bruge et af stof?

Annonce