Annonce
Sport

Guldhammer er favorit i Vejle-løb

Rasmus Guldhammer er favorit på hjemmebane i Egtved på lørdag. Team Waoo er det stærkeste hold i feltet med syv topryttere. Foto: Ludwig Dittmann.
Team Waoo venter stadig på sæsonens første sejr. Den kommer formentlig på lørdag.

Vejle: Rasmus Guldhammer er favorit til at vinde Vejle Cykelklubs landevejsløb med start og opløb på Thybo-vej i Egtved på lørdag.

Han har vist god form, og Team Waoo stiller med syv af sine 10 ryttere. De øvrige tre mand er skadet.

Rasmus Guldhammer får Michael Carbel, Mathias Larsen, Silas Clemmensen, Frederik Thomsen, Jesper Schultz og Andreas Hyldgaard som hjælpere på rundstrækningen i Egtved.

A-rytterne starter kl. 9.00 og skal løre 10 omgange á 13 km, ialt 130 km. Det vil tage knap fire timer, så opløbet ventes omkring kl. 12.45.

Team Waoos hårdeste konkurrenter bliver en af Rasmus Guldhammers træningskammerater Daniel Bligaard Lyhne, der har kørt for Vejle Cykelklub. Deres fædre Michael Guldhammer og Jørgen Bligaard kørte på landsholdet sammen i 100 km holdløb og er stadig meget nære venner.

Team Colo Quick har en anden favorit i Rasmus Lund Pedersen, der er en meget speciel rytter. Han var med til at vinde en medalje på 4000 meter holdet på banen og blev udråbt som et af dansk cykelsports største talenter. Pludselig mistede han lysten og startede i stedet med at spille amerikansk fodbold. En dag mødte han landstræner Casper Jørgensen, og så fik han lysten tilbage og har samme niveau, som da han stoppede.

Rasmus Guldhammer kan også få hård konkurrence af Team Aura Energi fra Aarhus, der har Thomas Guldhammer som sportsdirektør. En af rytterne på Aarhus-holdet er fra Vejle, Aske Vorre, søn af Vejle Cykelklubs tidligere formand Jesper Vorre.

Mads Østergaard fra Herning er temporytter, og blandt de 36 ryttere er også Kristian Klevjer fra det norske Joker-hold.

Stort set alle rytterne kører også på søndag i Horsens Amatør Cykelklubs landevejsløb i rundt om Østbirk. Her stiller Team Waoo med seks mand. Rasmus Guldhammer får en fridag.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce