Annoncørbetalt indhold

Guide: Sådan får du effektivt styr på hus og have i efterårsferien

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kalenderen melder nu, at efteråret officielt er begyndt. Selvom temperaturen udenfor stadig er høj, må vi nok forvente, at det ikke varer længe, før vi skal begynde at trække i overtøjet.

Med efterårets ankomst betyder det også, at en helt speciel ferie venter om hjørnet. Efterårsferien.

Annonce

Efterårsferien har den helt særlige egenskab, at det er en af de sidste ferier inden vinteren, og her vælger mange danskere at få ordnet hus og have. Mange vil gerne have styr på hus og have inden vinteren, og efterårsferien er derfor en oplagt mulighed for at få styr på lige netop det.

Derfor får du her en guide til, hvordan du effektivt får styr på det hele i din efterårsferie.

Start med en oversigt

Uanset om du bor i hus, lejlighed, rækkehus, eller hvad end din boligsituation er, så er der altid noget, der skal ordnes. Første step er at få dannet et overblik over, hvilke ting som skal ordnes inden vinteren. Bor du i et hus, kunne det f.eks. være:

  • Rense tagrender
  • Flytte sommerplanterne indendørs
  • Rengøre fliser
  • Fjerne ukrudt
  • Pakke havemøbler væk
  • Gøre hovedrent

Dette er selvfølgelig blot ideer til, hvad der måske skal ordnes. Hvordan din liste præcist skal se ud, ved du bedst selv.

Bor du i lejlighed, vil listen måske være kortere, og mange af opgaverne vil være indendørs.

Ved at lave en oversigt kan du nemt og hurtigt sikre dig, at du får styr på alting, og at du når det hele.

Planlæg dagene

Efterårsferien varer for mange kun en uge, og som de fleste nok ved, flyver dagene hurtigt afsted. Derfor er det en god idé at planlægge dagene ud fra din oversigt. Fordel opgaverne på de forskellige dage, så du for det første ikke kører dig selv helt død første dag. For det andet kan du bedre holde styr på, hvilke ting du skal nå på den dag, så du får tid til alting. Der skal nemlig også være plads til at holde ferie. Du kan eventuelt lave en tjekliste for hver dag, så du kan sætte et flueben, hver gang du har ordnet noget fra din liste. Det føles både godt at kunne sætte et flueben, og du har bedre overblik over, hvad du har nået, og hvad du mangler.

Når du har lavet din liste med opgaver, kan du begynde at overveje eventuelle omkostninger, som er forbundet med de ting, der skal ordnes.

Begynd at spare op til efterårsferien nu

Når de mange praktiske ting skal ordnes, er der ofte også nogle omkostninger forbundet med det.

Måske trænger du til at skifte nogle af planterne ud til mere vinterhårdføre planter, bede eller blomster. Har du lagt mærke til, at dine vinduer eller døre ikke er tætte, bør du eventuelt købe noget til at fikse dem, eller få en professionel til at ordne dem. Dette kan være forbundet med en del omkostninger, og derfor er det en god idé at begynde at spare op nu. Til gengæld kan du spare penge på varmeregningen og selvfølgelig holde varmen vinteren igennem. Ligeledes er det naturligt, at vi også gerne vil skifte ud i interiøret indendørs, når temperaturen begynder at falde. Måske har du lyst til at købe nogle behaglige, varme uldtæpper, eller nogle stearinlys, så der hurtigt kan blive skabt en hyggelig stemning i hjemmet.

Ud over de praktiske opgaver, som mange gerne vil få ordnet i efterårsferien, så skal der selvfølgelig også være plads til at opleve noget med venner og familie. Måske har du allerede planlagt nogle aktiviteter i efterårsferien? Her er der højst sandsynligt også nogle omkostninger forbundet med aktiviteterne. Nogen vælger dog at ansøge om et kviklån hos Moneezy. Dette er en mulighed, hvis du ikke føler, at budgettet lige holder til alle de ting, du gerne vil nå i din efterårsferie. Vil du havde hjælp til at holde økonomien i skak? Se her, hvordan du nemt tilføjer et budget til din hverdag.

Uanset hvad din eftersårsferie byder på, har du i hvert fald her nogle ideer til, hvilke praktiske opgaver du kan ordne i efterårsferien.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.