Annoncørbetalt indhold

Guide: Her er de bedste klassiske spil, du kan finde på nettet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når opvasken er taget, vasketøjet er foldet og ungerne er lagt i seng, er der ikke noget som et hyggeligt computerspil, der kan få roen til at sænke sig. Nu om stunder flyder internettet nærmest over med sjove spil, som egner sig perfekt til en afslappende aften med lidt rødvin i glasset - men det er selvfølgelig ikke alle spiloplevelser på nettet, der er lige underholdende.

Imidlertid er der nogle klassiske spiltitler, som er så sjove, at de ganske enkelt aldrig går af mode. Når du først går igang, er der garanti for timevis af morskab, uanset om du er ung eller lidt ældre. Vi bringer her en lille guide til de bedste klassiske spil, som du kan finde på nettet, og vi tør godt love, at der er lidt for enhver smag.

Annonce

Mahjong 

Så er der dømt puslespil for viderekommende. Det er ikke for ingenting, at dette spil af kinesisk oprindelse har nydt stor popularitet lige siden dets undfangelse i Shanghai i midten af 1800-tallet. I den fysiske verden spiller man ofte med brikke fremstillet af ben eller bambus, og disse er ofte rigt dekoreret med smukke motiver.

Mahjong er for alle, der kan lide at bruge de små grå, imens de hygger sig. Når du først kender reglerne, er spillet dog ganske nemt at gå til, og der findes desuden et utal af variationer, som du kan prøve kræfter med.

Spilleautomaten

Den enarmede tyveknægt er en evigt elsket klassiker, som ganske enkelt aldrig går af mode. Spillemaskiner er fast inventar på casinoer over hele verden og selvom reglerne ikke ligefrem er komplicerede, så er det både spændende og hyggeligt på samme tid at se de forskellige farver og symboler danse henover skærmen.

Derfor er spilleautomaten da også for længst rykket over på internettet, hvor den tilmed har fået et ansigtsløft. Mange spillemaskiner har nu små mini-spil gemt mellem symbolerne, og hvis du rammer den rigtige kombination skal du ofte løse sjove eller spændende opgaver. Perfekt underholdning til aftenkaffen!

Pacman

Ingen over, ingen under. Ethvert barn og langt de fleste voksne kender den lille gule, glubske fyr, der gnasker sig gennem både brikker, kirsebær og til tider også spøgelser uden at diskriminere. Pacman er til dato et af de mest populære arkadespil, der nogensinde har eksisteret, og den klassiske version har affødt et utal af variationer - blandt andet en kvindelig udgave, der er mindst lige så sulten.

Den klassiske version fejler imidlertid intet og er stadig lige så sjovt i dag, som det var for 30 år siden. Hvis du er til retrospil med enkle, men underholdende gameplay, så går du aldrig galt i byen med Pacman.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.