Annonce
Brædstrup

Gry tager 10 år mere i salonen

Inden Gry Overvad Petersen fik set sig om, var der gået 10 år i salonen på Søndergade 1. De 10 år er bare fløjet afsted, konstaterer hun. Foto: Peter Hald
Frisør Gry Overvad Petersen har rund dag i sin salon i Brædstrup. 10 år på Søndergade er gået hurtigt.
Annonce

Brædstrup: Den store reception bliver det ikke til på grund af corona-restriktionerne, men ikke desto mindre kan frisør Gry Overvad Petersen den 1. december fejre, at hun nu har drevet sin salon Gry'P på Søndergade 1 i Brædstrup i 10 år.

- Og jeg snupper lige 10 år mere, siger Gry Overvad Petersen muntert.

- Min mor mindede mig ellers om, at jeg engang havde sagt, at når der var gået 10 år, så ville jeg prøve noget andet. Men de 10 år er bare fløjet afsted, og jeg tager 10 år mere med salonen her. Kunderne har tillid til os, vi har nok at lave, og jeg glæder mig til det nye Banetorv lige overfor. Det kan så godt være, at jeg ved siden af salonen også prøver nogle andre ting. Jeg kunne godt finde på at begynde at indrette andre frisørers saloner, og jeg har også tænkt på at åbne en salon mere. Sagen er bare, at det er svært at finde personale til det, siger 37-årige Gry Overvad Petersen.


Jeg tager 10 år mere med salonen her.

Gry Overvad Petersen


Lige i øjeblikket holder hun faktisk selv en pause fra saksen. Sagen er, at hun for nylig blev opereret i fingrene, og dem skal hun holde i ro et par uger endnu.

- Jeg fik det, man kan kalde "sovende fingre", hvor nogle nerver kom i klemme. Det er en ret almindelig skade blandt frisører på grund af de mange gentagne bevægelser. Men operationen på Mølholm gik godt, og nu er jeg i gang med genoptræningen. Jeg havde nok gået med det for længe, inden jeg fik taget mig sammen til operationen. Men jeg er glad for, at det går fremad. Mine fingre er jo mit værktøj, mit levebrød, siger den erfarne frisør, der blev uddannet i 2007.

Annonce

Otte i salonen

Som sædvanlig er der travlhed i salonen, der ligger som nabo til den nyrenoverede vaskeribygning og med udsigt til det kommende Banetorv overfor. Med Gry er der otte medarbejdere, heraf fire elever. Apropos elever, så har salonen altid haft mange elever, i snit en til to nye om året. I 2015 blev salonen i øvrigt kåret som Årets Læreplads i det midtjyske område.

Corona-nedlukningen i fem uger i foråret var lidt hård, men nu klippes der løs igen, og alle medarbejderne blev på skansen, så Gry Overvad Petersen kan se fremtiden i møde med optimisme.

Juledekorationerne er kommet op ved Salon Gry´ P. Her retter Gry Overvad Petersen lige det sidste til. Foto: Peter Hald

På privatfronten sker der også noget:

- Vi er lige flyttet ind til Brædstrup! Den 1. oktober solgte vi vores hus i Tyrsting og flyttede ind i en lille lejlighed på Vestergade. Det er en mellemstation, for i maj flytter vi i et hus på Grædstrupvej i udkanten af Brædstrup og lige op til naturstien. Jeg får ikke ret langt på arbejde, men det er også lidt landligt, så det er et kompromis mellem min mand Johan og jeg. Han er helt klart til land, og jeg er til by - men nu fandt vi noget for os begge, fortæller Gry Overvad Petersen.

Hun er mor til tre børn, Gustav på 11, Freja på otte og Silke på fire, så den 80 kvadratmeter store lejlighed på Vestergade er godt fyldt op.

Ligesom sin mor Marianne Overvad, der er bestyrelsesmedlem i Brædstrup Borger- og turistforening, er også Gry Overvad Petersen aktiv i foreningslivet, da hun er skolebestyrelsesmedlem i Bakkelandets Friskole, hvor hendes to yngste børn går.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Horsens

Tirsdagens coronatal i Horsens: Laveste antal nye smittede i over to måneder

Annonce