Annonce
Læserbrev

Gruppeformand for S til byrådskollega: Man skal ikke kaste med sten, hvis...

Henrik Alleslev. Arkivfoto: Morten Pape

Læserbrev: En kommunal nytårskur er ikke et fora, hvor man skal være partipolitisk eller invitere gæster efter deres politiske overbevisning, det kan vi hurtigt blive enige om.

I søndagens udgave af Horsens Folkeblad og VAF har Merete Skovgaard-Jensen et læserbrev med, hvor hun i skarpe vendinger kritiserer, at borgmesteren har valgt Niels Fuglsang, som er socialdemokratisk medlem af EU-Parlamentet, til at være årets gæstetaler til nytårskuren for erhvervslivet i Hedensted Kommune.

Niels Fuglsang er valgt som taler, fordi han sidder centralt placeret i EU som medlem af udvalget for industri, forskning og energi. Niels skal tale om, hvad der er på vej fra EU på de områder, med særligt fokus på klima og grøn omstilling.

Jeg synes lige, jeg vil minde Merete om, at i 2016 valgte daværende borgmester Kirsten Terkilsen (V) erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen fra Venstre som gæstetaler, hvor han præsenterede en ren Venstre-regerings udspil "Vækst og udvikling i hele Danmark".

Altså en politisk holdning og udspil i sin reneste form. Der var der, mig bekendt, ikke nogen, der tog anstød af, at han var fra samme parti som borgmesteren.

Der er et gammelt ordsprog, der siger: "Man skal ikke kaste med sten, hvis man selv bor i et glashus". Det ordsprog har Merete Skovgaard-Jensen åbenbart helt glemt.

Kære Merete, mød op til nytårskuren og hør, hvad der rører sig på de europæiske linjer inden for industri, forskning og energi.

Det er jeg helt sikker på, der er mange fra det lokale erhvervsliv, der er meget interesseret i.

Kære Merete, mød op til nytårskuren og hør, hvad der rører sig på de europæiske linjer inden for industri, forskning og energi. Det er jeg helt sikker på, der er mange fra det lokale erhvervsliv, der er meget interesseret i.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Fjerde formodede gerningsmand i Nørretorv-sagen fortsat på fri fod - intet nyt om offers tilstand

Annonce