Annonce
Brædstrup

Grundlovsmøde aflyst i Brædstrup

Der bliver intet grundlovsmøde i Folkeparken i år på grund af coronasmitten. Arkivfoto
Coronasituationen har gjort, at arrangørerne bag det traditionelle grundlovsmøde i Folkeparken har besluttet at aflyse arrangementet i år.
Annonce

Brædstrup: Arrangørgruppen bag grundlovsmødet i Folkeparken i Brædstrup har på grund af corona-situationen bestemt sig for at aflyse grundlovsarrangementet i år.

- Det er en ærgerlig beslutning, men vi kunne ikke se, hvordan vi skulle kunne afvikle Grundlovsmødet under ordentlige og trygge vilkår, siger Ole Dahl Kristensen fra Venstre i Brædstrup, som i mange år har været med til at arrangere det lokale grundlovsmøde.

Ud over Venstre i Brædstrup står Brædstrup Borgerforening, Brædstrup Menighedsråd og Socialdemokratiet i Brædstrup bag arrangementet.

Det er arrangørgruppens håb, at man næste år kan afvikle grundlovsarrangementet i en nyrenoveret Folkeparken, hvor gæsterne kan komme ind i Folkeparken via en nyindrettet hovedindgang.

- Vi vil gøre vores yderste for at lave et arrangement, som rigtig mange vil komme forbi og deltage i til næste år, siger Ole Dahl Kristensen.

Annonce

En dag med traditioner

Grundlovsdag er en ganske særlig dag i Brædstrup, og i mange år har traditionen budt, at man fejrede Danmarks grundlov i Folkeparken med fællessang og grundlovstaler.

Talerne har været leveret af én, som på en eller anden måde er kendt i lokalområdet, og derudover har der været tradition for, at en ungdomstaler har leveret en tale.

Det vil også være kernen i arrangementet til næste år, lyder det fra arrangørgruppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce