Annonce
Hedensted

Grunde sælges hurtigere end forventet: - Vi glæder os til et godt miljø for børnene

Louise Rønsholdt og Stephen Dalsgaard har endnu blot en grund på Lille Dalby Bakker, men parret regner med, at de i løbet af 2020 kan flytte ind i et helt nybygget hus på grunden. Foto: Michael Svenningsen

To familier kunne forleden modtage et ekstra tilskud på 25.000 kr. til deres boligprojekt, fordi de vandt en konkurrence hos Nybolig og lodsejer Just Kristensen. Begge familier ser frem til at kunne flytte ind på Lille Dalby Bakker sammen med andre børnefamilier.

Annonce

Hedensted: En stille vej med masser af legekammerater omgivet af flot natur.

Det er årsagen til, at familien Dalsgaard/Rønsholt og familien Kjærsgaard har købt en grund på Lille Dalby Bakker i det østlige Hedensted.

- Vi ville gerne bygge nyt, så vi slipper for vedligehold, og så glæder vi os til at flytte herud, hvor der er mange børnefamilier, det mangler vi lidt nu, siger 31-årige Stephen Dalsgaard, der sammen med sin kæreste Louise Rønsholt har købt en grund i den nye udstykning.

Samme forventning har Anne-Mette og Chresten Kjærsgaard, der allerede er godt i gang med deres hus på en sydvendt grund lidt længere nede ad vejen.

- Vi kiggede også på grunde i Horsens, men denne udstykning havde en bedre indretning, og vi kunne få en grund med udsigt, fortæller Anne Mette Kjærsgaard, der er fra Skanderborg.

- Det er også godt, at vejen fra begyndelsen har hastighedsbegrænsning, for vi har selv to børn, og vi forventer, at der kommer mange børnefamilier, siger Chresten Kjærsgaard, der oprindeligt er fra Løsning, men som indtil for få måneder siden boede i Bjedstrup sammen med Anne Mette og parrets to børn.

Det bliver fedt at flytte ud til det her lukkede område, hvor man bare kan slippe børnene løs.

Stephen Dalsgaard
Nogle af de første, der er i gang med at bygge på Lille Dalby Bakker, er Anne Mette og Chresten Kjærsgaard (i miden af billedet). De blev forleden begavet med 25.000 kr af ejendsommægler Martin Friis Hansen (tv.) og ejendomsmægler Heidi Merete Grøn (th.) fra Nybolig. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Ekstra gave til gardiner og maling

De to familier fik forleden er ekstra glædelig overraskelse. De modtog nemlig hver et gavekort på 25.000 kr. af Nybolig. Ejendomsmægleren havde sammen med udstykker Just Kristensen udloddet en konkurrence om to gavekort, hvis man havde reserveret eller købt en grund i efteråret.

- Vi vidste faktisk slet ikke, at der var en konkurrence, så det var en glædelig overraskelse, fortæller Stephen Dalsgaard, der regner med, at pengene skal gå til forbedringer på deres eksisterende hus i Hedensted, inden det sættes til salg.

Også Anne Mette og Chresten Kjærsgaard var overraskede.

- Pengene skal gå til gardiner i det nye hus, så det var rigtig dejligt at få, siger Chresten Kjærsgaard.

Parret valgte Hedensted, fordi det er tæt på Horsens, hvor de begge arbejder, og fordi de har netværk i området. Samtidigt forventer de også, at deres to børn kan få nogle gode legekammerater på den nye vej.

Der er i alt 50 grund i en første udstykning på Lille Dalby Bakker. 24 grunde er solgt og fem reserveret. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Et hurtigt salg

Martin Friis Hansen og Heidi Merete Grøn fra Nybolig fortæller, at siden salget blev skudt i gang i februar sidste år, har der været fart på.

- Der er 50 grunde, og de 24 er solgt samt fem reserveret. Det er hurtigere, end vi havde regnet med. Køberne er både børnefamilier og par, hvor børnene er flyttet hjemmefra. Mange er fra Hedensted-området, men nogle kommer også udefra, fortæller Heidi Merete Grøn.

Hvis salget fortsætter i samme tempo som nu, forventer hun, at der er udsolgt i 2020. I øjeblikket er Hedensted Kommune ved at gøre klar til at sælge grunde på den anden side af Lille Dalby Bakker.

Forleden kunne både grundejer, ejendomsmæglere og købere fejre, at det går godt med salget af grunde på Lille Dalby Bakkker i Hedensted. Fra venstre ses grundkøbere Louise Rønsholt og Stephen Dalsgaard, grundkøber Chresten Kjærsgaard, ejendomsmægler Heidi Merete Grøn, Nybolig, udstykningens ejer Just Kristensen, ejendomsmægler Martin Friis. Nybolig, og grundkløber Anne Mette Kjærsgaard. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce