Annonce
Erhverv

Grunde klar til salg i område, der skal binde Hatting og Torsted sammen

De 33 nye parcelhusgrunde ligger i den sydøstlige del af Hatting - syd for Præstemarksvej. De markerer den sydligste del af et nyt boligområde, som også indbefatter bl.a. Kvistvænget nord for Østerhåbsvej og Biegårds Allé mellem Præstemarksvej og Østerhåbsvej. Illustration: Horsens Kommune
Syv-otte af grundene i ny udstykning reserveres til Horsens Bygger 2022.

Hatting: 33 parcelhusgrunde i den sydøstlige del af Hatting er snart klar til interesserede købere.

Byggemodningen af grundene på Valborgs Vænge er i fuld gang, og byrådet har nikket ja til priserne på grundene, som bliver udbudt til mindstepriser på 650.000-925.000 kr.

Grundene, der er mellem 780 og 1028 kvadratmeter, sælges til højestbydende.

Annonce

Valborgs Vænge er den anden udstykning i et nyt boligområde, der kommer til at danne den østlige afslutning på Hatting ind mod Torsted.

Lidt længere mod nord i boligområdet - nord for Østerhåbsvej - ligger Kvistvænget, hvor en stribe grunde blev sat til salg i efteråret.

Imellem de to nye boligområder - mellem Østerhåbsvej og Præstemarksvej - planlægger kommunen endnu et boligområde: Biegaards Allé.

Grunde reserveres til byggeudstilling

Hele udstykningen omfatter et 34 hektar stort areal, der markerer afslutningen af Hatting mod øst - eller som der står i helhedsplanen - "i området der skal binde Hatting og Torsted sammen med attraktive boligudstykninger og rekreative områder."

Jorden var tidligere landbrugsjord, og en del af den har hørt til Hatting Maskinstation.

I samme omgang, som byrådet har godkendt priserne på de nye grunde, har politikerne også nikket ja til, at syv-otte af grundene udpeges til at huse udstillingshuse til byggeudstillingen Horsens Bygger 2022.

Også i år holder Horsens Bygger til i Hatting, hvor syv typehuse er blevet opført på adressen Kvistvænget i udkanten af Hatting By nord for Østerhåbsvej.

Horsens Bygger blev holdt første gang i 1982, men sat på pause under finanskrisen. Konceptet blev genoptaget i 2013 og har været en fast tradition siden da.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

39-årige Katrine tager kampen op med skoletræthed for at blive elektriker: Jeg er et bedre forbillede for mine børn nu

Annonce