Annonce
Horsens HK

Grimt uheld skæmmede HH's eneste træningskamp

Othilia Christensen fik hurrigt behandling af hjælpetræner Ronni Boy og holdets fysioterapeuter. Foto: Charlotte Adsbøl.
Lars Frederiksen brugte sin første træningskamp til at få bedre styr på forsvaret mod Randers.

Horsens: HH Elites eneste træningskamp mod Randers blev skæmmet af et grimt uheld.

Allerede efter otte minutter faldt Othilia Christensen om på banen. Hun skreg af smerte, men kom hurtigt under behandling. Skaden er formentlig på ydersiden af venstre knæ.

HH forventer, at der ikke er tale om en korsbåndsskade. Det har Othilia Christensen prøvet som U18-spiller.

Hendes far, den tidligere Ikast-spiller Per Christensen var til stede i Forum Horsens og kunne hjælpe med at trøste sin datter, der var omringet af de øvrige skadede HH-spillere. Hun tog smerterne med oprejst pande.

Den nye cheftræner Lars Frederiksen har haft sine spillere i skole for at lære dem at dække op, og der var store fremskridt i den første træningskamp.

Da de mødte Randers sidst, tabte HH med 36-22.

I torsdagens træningskamp vandt HH med 18-17.

Randers har markeret sig med sejren over Nykøbing Falster, Skanderborg, Team Tvis Holstebro, Aalborg, Ajax og Horsens og har også spillet uafgjort mod Herning og Aarhus. Dermed burde kronjyderne være en klasse bedre end Horsens, men det var ikke tilfældet i torsdagens kamp i Forum Horsens.

Forsvarsspillet betød også, at målmand Frederikke Rasmussen fik langt bedre arbejdsbetingelser end i turneringen, hvor hun er blevet solgt af et håbløst forsvar.

Angrebsmæssigt var Frederikke Gulmark og Charlotte Bisser på toppen med smukke scoringer.

Melissa Petréns fravær betød, at der var en del skudforsøg, der skulle skifte ejermand.

HH havde glædet sig til at præsentere sin svenske landsholdsspiller Daniela Gustin. Hun var klar til at spille sin første kamp - og så måtte hun melde fra på grund af sygdom.

Hos Horsens-holdet sad Amalie Wichmann og Nadja Lærke Jensen ude sammen med Ricka Gindrup og Amanda Brogaard, og de er nu sammen med Othilia Christensen tvivlsomme til premieren mod Aarhus United 4. januar i Forum Horsens.

- Vi arbejdede med de ting, vi har lagt vægt på, forsvaret og at skære antallet af tekniske fejl ned, og det lykkedes, sagde Lars Frederiksen.

- Jeg ville hellere have trænet end spillet træningskamp, sagde Randers-træner Niels Agesen. Jeg var ikke tilfreds med indstillingen. Horsens var bedre end sidst, vi mødte dem. De spillede med lange angreb og fik lov til det.

Camilla Degn fik chancen for at udligne 10 sekunder før tid på en friløber, men Frederikke Rasmussen klarede og blev matchvinder for HH.

Frederikke Gulmark blev HH's topscorer med seks mål, Charlotte Bisser lavede fem, Camilla Sommer og Mette Lassen to, Mollie Edelved, Camilla Madsen og Emily Baunsgaard hver et.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce