Annonce
Odder

Green Vibe bliver til Folkebistroen

Folkebistroen er det nye navn for Green Vibes restaurant i Kvickly Odder. PR foto
Jesper A. Østergaard og Jacob K. Sørensen får nye retter på menukortet og skifter navn på deres restaurant.

Odder: Folkebistroen er det nye navn for Green Vibes restaurant i Kvickly Odder. På restaurantens tre års fødselsdag i uge 43 har ejerne bag Green Vibe Burger valgt at lancere restauranten i et nyt navn, så man fremover kommer til at spise på Folkebistroen.

De to ejere af bistroen, Jesper A. Østergaard og Jacob K. Sørensen, fokuserede fra starten på at lave gourmet-burgere med lækkert tilbehør. Alt sammen lavet helt fra bunden. Selv ketchuppen var hjemmelavet. Efter tre år med fokus på burgerne har de to kokke nu videreudviklet deres koncept, og tilføjet en række nye retter til menukortet.

- Vi oplever, at navnet Green Vibe Burger forvirrer folk, og det er ikke dækkende for det, vi har udviklet os til. Derfor har vi valgt, at vi fra uge 43 hedder Folkebistroen, fortæller Jacob K. Sørensen i en pressemeddelelse.

Fra at have diner-stemning får lokalerne nu en opgradering til restaurant-status, og stemningen og atmosfæren gøres mere varm og hyggeligt.

Annonce

Flere mad-oplevelser på vej

Fremover er da altså muligt at bestille klassiske bistroretter, som spareribs, bøffer, fisk og vegetarretter, samt en tre-retters menu, som bistroens kokke hver dag sætter sammen baseret på sæsonens friske og gerne lokale råvarer.

I Folkebistroen vil de to ejere fremover tilbyde endnu flere events, som f.eks. spansk tapasaften, syrisk aften, rom-smagninger, ost, charcuteri og vinaften.

Hjemmelavet burger

De to kokke har efter eget udsagn tilrettet menukortet, så det passer bedre til Odder, og samtidig udfordrer kokkene i køkkenet.

- Den hjemmelavede burger forbliver på kortet, men vi gør plads til andre ting, som vi også gerne vil lave, og som vi kan høre Odder-borgerne efterspørger. Vi startede op allerede i foråret med et nyt frokostkort, hvor vi bl.a. introducerede luksus smørrebrød, og vi kan allerede nu se resultatet af den forandring. Det satte skub i salget. Men det er vigtigt at sige, at vi forbliver tro mod vores koncept med at lave alt fra bunden med stort fokus på økologi og bæredygtighed, forklarer Jacob K. Sørensen.

Jesper A. Østergaard og Jacob K. Sørensen får de nye retter på menukortet og skifter navn til Folkebistroen. PR foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Annonce