Annonce
Kultur

Gratis karantæne-koncert: 'Sange fra kanten' bliver til 'Sange fra nettet'

Der er tomt på KulisseLageret i disse dage, men spillestedet er i stedet aktivt i det kommunale karantæne-kultur-tiltag "Mærk Byen derhjemme - kulturen flytter ind", der skal give horsensianerne mulighed for at mærke kulturlivet i hjemme. Onsdag aften i form af en gratis koncert. Arkivfoto: Morten Pape
KulisseLageret gennemfører onsdag aften planlagt debut på nyt koncert-koncept - online i stedet for på scenen.
Annonce

Horsens: Navnet på et nyt koncert-koncept opfundet af den horsensianske musiker Esben Kronborg er egentlig ”Sange fra kanten”. Når konceptet har debut onsdag aften, kunne titlen dog lige så godt være ”Sange fra internettet”.

På grund af corona har spillestedet KulisseLageret nemlig været nødt til at aflyse den planlagte live-koncert, hvor Esben Kronborg skulle have optrådt side om side med Ida Wenøe, MC Hansen og M. Rexen. Som et plaster på såret sender spillestedet onsdag aften i stedet musik med flere af musikerne ud via sin Facebook-side, oplyser spillestedsleder Jeppe Vind i et opslag.

Den gratis oplevelse, som man kan man se fra kl. 20, betragtes som en karantæne-version af den planlagte koncert, og den kommer til at bestå af indslag med tre af musikerne: Ida Wenøe, MC Hansen og Esben Kronborg.

Jeppe Vind fortæller, at den ”rigtige” ”Sange fra kanten” ikke er aflyst, men er flyttet til spillestedets efterårsprogram, nærmere bestemt 6. oktober.

- Koncerten bliver samtidig en del af det fantastiske tiltag ”Mærk Byen derhjemme - kulturen flytter ind”, hvor Mærk Byen (en bylivsgruppe i regi af Horsens Kommune, red.) næsten dagligt sender en dosis karantænekultur - i og fra Horsens, tilføjer spillestedslederen.

Ideen bag ”Sange fra kanten” er blandt andet at give musikere, der har geografiske rødder i musikmiljøet uden for København, eller som måske står på kanten af radiostationernes playlister, en mulighed for at optræde med og fortælle om deres musik, har Esben Kronborg tidligere forklaret.

Du kan se onsdagens koncert via KulisseLageret Facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Højeste antal nye coronatilfælde siden starten af oktober: Statsministeren er bekymret

Annonce