Annonce
Erhverv

Grafisk virksomhed i nyt format: Flere opgaver og nyt navn

Direktør Klaus Bruun ejer sammen med sin bror, Thomas Bruun, virksomheden Grafisk Horsens, som nu skifter navn til Format. Det var deres far, Karl Gustav Brrun, der grundlagde virksomheden i 1981 under navnet Grafisk Tryk. Pressefoto
Det er tid til et navn, der ikke klinger så lokalt, lyder det fra virksomheden, der er kendt som Grafisk Horsens.

Horsens: Virksomheden Grafisk Horsens skifter navn og hedder nu Format A/S.

Horsens-virksomheden har efterhånden kunder over hele landet, fortæller direktør Klaus Bruun i en pressemeddelelse, hvor han forklarer, at det nu er tid til et navn, der ikke klinger så lokalt.

Virksomheden har dog stadig adresse på Sandøvej i Horsens, understreger han.

Navneskiftet bunder dels i et ønske om at skille sig mere ud og dels et ønske om at fortælle kunder fra første kontakt, hvad de kan vente af Horsens-virksomheden, forklarer direktøren.

- Vi har fulgt med tiden i over 35 år, og selvom vi fortsat laver masser af tryksager, laver vi også mange andre typer opgaver, f.eks. promo-videoer, logo-design, bannere og hjemmesider.

- Vi har altid været gode til mindre dag til dag-opgaver, men vi har kompetencer også til større opgaver. Det viser vi med det nye navn, fastslår han.

Format er noget, alle har brug for, og navnet passer samtidig godt til den grafiske branche og de værdier, virksomheden står for, tilføjer direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Butikker skal holde åbent søndage i sommerferien - cafélivet skal være generatoren bag

Annonce