Annonce
Navne

Grønne løsninger skal ud i verden: DLG's topchef skal lede en ny ekspertgruppe på klimaområdet

Danmark står for 0,1 pct. af verdens CO2-udledninger. Hvis vi for alvor vil klimakrisen til livs, så skal vi i endnu højere grad tænke på tværs af landegrænser i arbejdet med at gøre den globale fødevareproduktion mere klimaeffektiv, skriver DLG i en pressemeddelelse, hvor koncernchef Kristian Hundebøll bliver præsenteret som formand for en ny klima-taskforce, som består af 10 repræsentanter fra den danske fødevareklynge. Pressefoto

Udnævnelse: Kristian Hundebøll, koncernchef i landbrugsselskabet DLG med base i Fredericia, er udpeget som formand i en ny global klima-taskforce nedsat af Landbrug & Fødevarer på vegne af det danske fødevareerhverv.

Han bliver ansvarlig for, at gruppen udarbejder en plan for, hvordan fødevareklyngen kan indfri sin vision for globale reduktioner.

Derudover skal han fastsætte de konkrete politiske rammevilkår, der er nødvendige for at kunne fastholde og udvikle det danske fødevareerhvervs globale potentiale, oplyser DLG i en pressemeddelelse.

- Danmark kan ikke løse klimaudfordringerne alene, men vi både kan og skal være et foregangsland, der både inspirerer og udbreder kendskabet til vores grønne løsninger på internationalt niveau.

- Vi har igennem en årrække på tværs af det danske fødevareerhverv arbejdet intensivt på udviklingen af bæredygtige teknologier, og derfor er det også sund fornuft, at vi deler ud af vores grønne erfaringer, siger Kristian Hundebøll i pressemeddelelsen.

Enheden forventes at færdiggøre arbejdet i sensommeren 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

SuperBrugs øgede overskuddet

Kultur

Syv danske festivaler står sammen: Ikke realistisk med festivaler før sidst på sommeren

Annonce